ناسا به ماه برمی‌گردد

ناسا در برنامه‌های خود سال ۲۰۳۵ را به عنوان ضرب‌الاجل ارسال انسان‌ها به مریخ قرار داده است اما بهتر است ابتدا برای آماده‌سازی بیشتر به ماه بازگردد . ناسا به ماه برمی‌گردد

به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی هرالد، هدف فرود سرنشین‌دار در مریخ تا دهه ۲۰۳۰ توسط باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در ماه اکتبر مطرح شده بود اما هنوز مشخص نیست که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب نیز خواهان چنین هدف بلندپروازانه‌ای باشد.

ترامپ در اظهارات انتخاباتی خود گفته بود که ناسا و عملکرد آن را دوست دارد اما متذکر شد که باید ابتدا مسائل دیگر را حل کند. وی اشاره کرده بود که اولویت‌های بودجه ناسا را بررسی کرده و تنظیمات لازم را اجرا خواهد کرد.

باز آلدرین، دومین انسانی که روی ماه قدم گذاشته، صرف نظر از برنامه ناسا بر این باور است که انسان‌ها باید در سال ۲۰۴۰ به سیاره سرخ سفر کنند. وی توصیه کرده که ضروری است انسان‌ها ابتدا با همکاری سازمان‌های فضایی در تمام دنیا در ماه به ساخت سکونتگاه بپردازند.

به گفته آلدرین، این ماموریت به مشارکت بین‌المللی با بودجه بنگاه‌های بزرگ کسب‌وکار نیاز دارد. وی متذکر شد که ماموریت مریخ توسط یک کشور قابل انجام نخواهد بود.

در ماه فوریه ۲۰۱۶، مدیران پروژه لاک‌هید مارتین و ناسا گردهم آمدند تا ماژول سرنشین‌دار اُریون را برای ماموریت‌های آینده به ورای مدار پائین زمین آماده کنند. گفته می‌شود که نخستین سفر این فضاپیما در سال ۲۰۱۸ به ماه و سپس به فضای عمیق خواهد بود.

برنامه‌های امسال برای نصب ۳۰ سیستم پروازی شامل سیستم‌های ناوبری و قدرت بود و سیستم‌های پردازش داده تا سال ۲۰۱۷ نصب خواهند شد. امید است که سال ۲۰۱۸ آغازگر استفاده از یک سیستم پرتاب فضایی باشد و فضاپیمای اُریون نیز بتواند هزاران کیلومتر ورای ماه سفر کرده و رکورد پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار را بشکند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.