ناسا به ماه برمی‌گردد

ناسا در برنامه‌های خود سال ۲۰۳۵ را به عنوان ضرب‌الاجل ارسال انسان‌ها به مریخ قرار داده است اما بهتر است ابتدا برای آماده‌سازی بیشتر به ماه بازگردد . ناسا به ماه برمی‌گردد

به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی هرالد، هدف فرود سرنشین‌دار در مریخ تا دهه ۲۰۳۰ توسط باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در ماه اکتبر مطرح شده بود اما هنوز مشخص نیست که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب نیز خواهان چنین هدف بلندپروازانه‌ای باشد.

ترامپ در اظهارات انتخاباتی خود گفته بود که ناسا و عملکرد آن را دوست دارد اما متذکر شد که باید ابتدا مسائل دیگر را حل کند. وی اشاره کرده بود که اولویت‌های بودجه ناسا را بررسی کرده و تنظیمات لازم را اجرا خواهد کرد.

باز آلدرین، دومین انسانی که روی ماه قدم گذاشته، صرف نظر از برنامه ناسا بر این باور است که انسان‌ها باید در سال ۲۰۴۰ به سیاره سرخ سفر کنند. وی توصیه کرده که ضروری است انسان‌ها ابتدا با همکاری سازمان‌های فضایی در تمام دنیا در ماه به ساخت سکونتگاه بپردازند.

به گفته آلدرین، این ماموریت به مشارکت بین‌المللی با بودجه بنگاه‌های بزرگ کسب‌وکار نیاز دارد. وی متذکر شد که ماموریت مریخ توسط یک کشور قابل انجام نخواهد بود.

در ماه فوریه ۲۰۱۶، مدیران پروژه لاک‌هید مارتین و ناسا گردهم آمدند تا ماژول سرنشین‌دار اُریون را برای ماموریت‌های آینده به ورای مدار پائین زمین آماده کنند. گفته می‌شود که نخستین سفر این فضاپیما در سال ۲۰۱۸ به ماه و سپس به فضای عمیق خواهد بود.

برنامه‌های امسال برای نصب ۳۰ سیستم پروازی شامل سیستم‌های ناوبری و قدرت بود و سیستم‌های پردازش داده تا سال ۲۰۱۷ نصب خواهند شد. امید است که سال ۲۰۱۸ آغازگر استفاده از یک سیستم پرتاب فضایی باشد و فضاپیمای اُریون نیز بتواند هزاران کیلومتر ورای ماه سفر کرده و رکورد پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار را بشکند.