مریخ نوردی با دسته عکسبرداری سلفی!

دانشمندان انگلیسی استراتژی جدیدی برای کشف حیات در مریخ به کار گرفته اند. آنها برای این منظور از یک روبات مجهز به دسته عکاسی سلفیکه آیینه ای به آن متصل است، استفاده می کنند . مریخ نوردی با دسته عکسبرداری سلفی!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، این روبات چرخ دار  ExoMars نام دارد و در سال ۲۰۲۰ میلادی به فضا فرستاده می شود.دوربینی روی این مریخ نورد نصب شده تا بتواند از نقاطی که تاکنون کسی پا به آن  نگذاشته عکسبرداری کند و چشم اندازی پانورامیک از سطح مریخ ارائه کند .

این روبات مریخ نورد نخست مجهز به یک آینه با دسته عکسبرداری سلفی شد که به وسیله آن می تواند از خود روی مریخ عکسبرداری کند.سازمان فضایی اروپا این پروژه را رهبری می کند اما آیینه سلفی توسط گروهی از دانشمندان دانشگاه آبریستویت طراح شده است .

مریخ نوردی با دسته عکسبرداری سلفی!

به اعتقاد دکتر ماتیو گان، رهبر این پروژه آیینه بخشی کلیدی از این برنامه فضایی به ارزش یک میلیارد دلار است. او در این باره می گوید: به وسیله این آیینه می توانیم سطح زیر چرخ های مریخ نورد را هم بررسی کنیم و هرگونه مانع را شناسایی کنیم. همچنین عکس هایی که مریخ نورد ثبت می کند، در یافتن بهترین مکان برای شناسایی حیات در این سیاره بسیار مفید است .

همچنین ExoMars می تواند تا عمق دو متری سطح مریخ را حفاری کند. از آنجا که این دستگاه مجهز به تجهیزات تخصصی است، می تواند نمونه های خاک را تحلیل کند و مولکول های ارگانیک را جستجو کند.