مریخ نوردی با دسته عکسبرداری سلفی!

دانشمندان انگلیسی استراتژی جدیدی برای کشف حیات در مریخ به کار گرفته اند. آنها برای این منظور از یک روبات مجهز به دسته عکاسی سلفیکه آیینه ای به آن متصل است، استفاده می کنند . مریخ نوردی با دسته عکسبرداری سلفی!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، این روبات چرخ دار  ExoMars نام دارد و در سال ۲۰۲۰ میلادی به فضا فرستاده می شود.دوربینی روی این مریخ نورد نصب شده تا بتواند از نقاطی که تاکنون کسی پا به آن  نگذاشته عکسبرداری کند و چشم اندازی پانورامیک از سطح مریخ ارائه کند .

این روبات مریخ نورد نخست مجهز به یک آینه با دسته عکسبرداری سلفی شد که به وسیله آن می تواند از خود روی مریخ عکسبرداری کند.سازمان فضایی اروپا این پروژه را رهبری می کند اما آیینه سلفی توسط گروهی از دانشمندان دانشگاه آبریستویت طراح شده است .

مریخ نوردی با دسته عکسبرداری سلفی!

به اعتقاد دکتر ماتیو گان، رهبر این پروژه آیینه بخشی کلیدی از این برنامه فضایی به ارزش یک میلیارد دلار است. او در این باره می گوید: به وسیله این آیینه می توانیم سطح زیر چرخ های مریخ نورد را هم بررسی کنیم و هرگونه مانع را شناسایی کنیم. همچنین عکس هایی که مریخ نورد ثبت می کند، در یافتن بهترین مکان برای شناسایی حیات در این سیاره بسیار مفید است .

همچنین ExoMars می تواند تا عمق دو متری سطح مریخ را حفاری کند. از آنجا که این دستگاه مجهز به تجهیزات تخصصی است، می تواند نمونه های خاک را تحلیل کند و مولکول های ارگانیک را جستجو کند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.