تصویر ۳ بعدی ناسا از انتشار دی‌اکسیدکربن در جو

به تازگی ناسا تصویری سه‌بعدی از انتشار دی‌اکسیدکربن در اتمسفر ارائه کرده که چگونگی حرکت آن را در جهان نشان می‌دهد. تصویر ۳ بعدی ناسا از انتشار دی‌اکسیدکربن در جو

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس، این تصاویر مربوط به ماهواره رصدخانه شماره ۲ دی‌اکسیدکربن (OCO-۲) است که توسط مدل‌سازی جهانی ناسا و مرکز همانندسازی ارائه شده و بیانگر انتشار بحرانی و سریع گازهای گلخانه‌ای در اتمسفر است.

OCO-۲ نخستین ماهواره ناسا برای اندازه‌گیری دی‌اکسیدکربن در اتمسفر در مقیاس منطقه‌ای است و از سال ۲۰۱۴ تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار تصویر انتشار کربن ارسال شده و هم اکنون ناسا این تصاویر را به صورت سه‌بعدی ارائه کرده است.

محققان می‌دانند اقیانوس‌های زمین و پوشش‌های گیاهی نیمی از گازهای حاصل از سوختن سوخت‌های فسیلی را جذب می‌کنند، اما این اطلاعات کافی نیست و دانشمندان نیازمند درک بهتر اکوسیستم‌های میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای هستند. بر این اساس ناسا در جستجوی درک چگونگی جذب گازهای گلخانه‌ای توسط اقیانوس‌ها و پوشش‌های گیاهی است، در نتیجه میزان انتشار آنها و افزایش این گازها در اتمسفر مشخص خواهد شد.

تبادل دی‌اکسیدکربن بین اقیانوس‌ها، پوشش‌های گیاهی و اتمسفر سرعت جریان سیال کربن نامیده می‌شود و اطلاعات جدید مشاهده شده در این تجسم سه‌بعدی به دانشمندان در بررسی بهتر این پدیده کمک خواهد کرد.

لسلی اوت دانشمند چرخه کربن ناسا اظهار کرد: ما در جستجوی روشی برای ساخت ابزارهای مورد نیاز برای پیش‌بینی تصویر آنچه در اتمسفر روی خواهد داد و سرعت انتشار دی‌اکسیدکربن در اتمسفر هستیم. البته هنوز در ابتدای راه هستیم، اما این مورد قدمی مهم در چرخه کشفیات درباره دی‌اکسیدکربن خواهد بود.

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.