در یک میلیون سال آینده یک ستاره به زمین نزدیک خواهد شد

ساکنان زمین طی یک میلیون سال آینده می‌توانند یک ستاره را از فاصله بسیار نزدیکی مشاهده کنند. در یک میلیون سال آینده یک ستاره به زمین نزدیک خواهد شد

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمودو، ستاره گلیزه ۷۱۰ در حال حاضر در فاصله ایمن ۶۴ سال نوری از زمین قرار دارد، اما دانشمندان در سال ۱۹۹۹ دریافتند که این ستاره شبه‌خورشیدی با سرعت ۵۱ هزار کیلومتر در ساعت به سمت ما در حال حرکت بوده و تا یک میلیون سال دیگر به فاصله ۰.۲ سال نوری از زمین خواهد رسید.

گفته می‌شود که این ستاره از فاصله نزدیکی از منظومه شمسی عبور خواهد کرد اما محاسبات دقیق‌تر محققان لهستانی نشان داده که این فاصله حدود ۷۷ روز نوری خواهد بود. این فاصله به اندازه کافی برای منحرف کردن مدار سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌های حاضر در ابر اوورت نزدیک خواهد بود و می‌تواند این سنگ‌های فضایی را به سمت زمین بفرستد.

ستاره‌شناسان برای دستیابی به این نتایج از سنجش‌های رصدخانه فضایی گایا استفاده کردند که ۱۰ برابر دقیق‌تر از قبل هستند. البته هنوز احتمال ۵۰ درصد بروز خطا وجود دارد، بنابراین گلیزه ۷۱۰ ممکن است تا فاصله ۰.۱۱ سال نوری یا ۴۰ روز نوری به منظومه شمسی نزدیک شود.

ابر اوورت در فاصله ۰.۸ تا ۳.۱۶ سال نوری از خورشید قرار داشته و حاوی میلیاردها سیارک، شهاب‌سنگ و اجسام ریز کیهانی است که ستاره مذکور ممکن است باعث انحراف مسیر آن‌ها شود. به تصور دانشمندان، گلیزه ۷۱۰ ممکن است حدود ۰.۱ درصد یا ۱۰۰ میلیون جسم را از ابر بیرون کشیده و تعداد زیادی را به سمت داخل منظومه شمسی منحرف کند که منجر به بارش‌های شهابی و ظهور سالانه دهها دنباله‌دار جدید برای چند میلیون سال آینده خواهد شد.

برخی محققان معنقدند که عبور یک ستاره مشابه دیگر در حدود ۶۵ میلیون سال قبل ممکن است باعث شهاب‌بارانی شده باشد که انقراض دایناسورها را در پی داشته است. اما این ستاره بسیار کوچکتر از گلیزه ۷۱۰ بوده است. از این رو، فاصله آن تا زمین می‌تواند نشانگر درخشان‌ترین و سریع‌ترین جسم در آسمان و قوی‌ترین رویارویی مختل کننده در آینده و تاریخ منظومه شمسی باشد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .