در یک میلیون سال آینده یک ستاره به زمین نزدیک خواهد شد

ساکنان زمین طی یک میلیون سال آینده می‌توانند یک ستاره را از فاصله بسیار نزدیکی مشاهده کنند. در یک میلیون سال آینده یک ستاره به زمین نزدیک خواهد شد

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمودو، ستاره گلیزه ۷۱۰ در حال حاضر در فاصله ایمن ۶۴ سال نوری از زمین قرار دارد، اما دانشمندان در سال ۱۹۹۹ دریافتند که این ستاره شبه‌خورشیدی با سرعت ۵۱ هزار کیلومتر در ساعت به سمت ما در حال حرکت بوده و تا یک میلیون سال دیگر به فاصله ۰.۲ سال نوری از زمین خواهد رسید.

گفته می‌شود که این ستاره از فاصله نزدیکی از منظومه شمسی عبور خواهد کرد اما محاسبات دقیق‌تر محققان لهستانی نشان داده که این فاصله حدود ۷۷ روز نوری خواهد بود. این فاصله به اندازه کافی برای منحرف کردن مدار سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌های حاضر در ابر اوورت نزدیک خواهد بود و می‌تواند این سنگ‌های فضایی را به سمت زمین بفرستد.

ستاره‌شناسان برای دستیابی به این نتایج از سنجش‌های رصدخانه فضایی گایا استفاده کردند که ۱۰ برابر دقیق‌تر از قبل هستند. البته هنوز احتمال ۵۰ درصد بروز خطا وجود دارد، بنابراین گلیزه ۷۱۰ ممکن است تا فاصله ۰.۱۱ سال نوری یا ۴۰ روز نوری به منظومه شمسی نزدیک شود.

ابر اوورت در فاصله ۰.۸ تا ۳.۱۶ سال نوری از خورشید قرار داشته و حاوی میلیاردها سیارک، شهاب‌سنگ و اجسام ریز کیهانی است که ستاره مذکور ممکن است باعث انحراف مسیر آن‌ها شود. به تصور دانشمندان، گلیزه ۷۱۰ ممکن است حدود ۰.۱ درصد یا ۱۰۰ میلیون جسم را از ابر بیرون کشیده و تعداد زیادی را به سمت داخل منظومه شمسی منحرف کند که منجر به بارش‌های شهابی و ظهور سالانه دهها دنباله‌دار جدید برای چند میلیون سال آینده خواهد شد.

برخی محققان معنقدند که عبور یک ستاره مشابه دیگر در حدود ۶۵ میلیون سال قبل ممکن است باعث شهاب‌بارانی شده باشد که انقراض دایناسورها را در پی داشته است. اما این ستاره بسیار کوچکتر از گلیزه ۷۱۰ بوده است. از این رو، فاصله آن تا زمین می‌تواند نشانگر درخشان‌ترین و سریع‌ترین جسم در آسمان و قوی‌ترین رویارویی مختل کننده در آینده و تاریخ منظومه شمسی باشد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.