نشانه‌هایی از کشف حیات در مریخ

شواهد قابل توجهی از وجود زندگی در دوران پیشین در مریخ وجود دارد که تصاویر ناسا این حقیقت را ثابت می‌کند. نشانه‌هایی از کشف حیات در مریخ

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس، شکارچیان فرازمینی‌ها معتقدند قاشقی که در مریخ یافت شده نشانه‌ای از وجود حیات در مریخ است. این کشف فرضیه‌های جان براندنبورگ دانشمند معروف براساس حیات هوشمند در مریخ که توسط یک جنگ هسته‌ای در این سیاره محو شده را تایید می‌کند.

تصویر این قاشق برای اولین‌بار در کانال شکارچیان UFO یوتیوب توسط اسکات سی وارینگ منتشر شده است. وی همچنین اظهار کرد: این کشف خارق‌العاده لوازم آشپزخانه و خوردن خوراک در نزدیکی مریخ‌نورد ناسا یافت شده است.

وی در ادامه افزود: این قاشق دومین قاشق کشف شده در مریخ است و دقیقا با مورد اولی هماهنگ است.

این قاشق کشف شده همچون دیگر موارد اکتشافی از جمله کفش‌ها، اسلحه، بقایای جانوران و حتی خرابه‌های باستانی است. تمامی این موارد توسط شکارچیان فرازمینی از تصاویر ناسا شناسایی شده است.

ناسا اعلام کرد: تمامی این موارد تصورات خیالی از دوستداران تصورات موجودات فرازمینی‌ها است. تمامی این اشیا براساس وسایل موجود بر روی زمین در ذهن افراد شبیه‌سازی می‌شود. در ضمن ناسا اعلام کرده انتشار نشانه‌های حیات کشف شده توسط کاوشگر مریخ در این سیاره سرخ تاکنون کاملا بی‌اساس است.