هند و ژاپن با هم به ماه می‌روند

دو شرکت رقیب در مسابقه جایزه X Prize گوگل سال آینده بطور اشتراکی به ماه سفر خواهند کرد. هند و ژاپن با هم به ماه می‌روند

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس‌فلایت اینسایدر، موشک پرتاب ماهواره قطبی Xl ( PSLV-X۱) هند قرار است در روز ۲۸ دسامبر ۲۰۱۷ به همراه سه کاوشگر به ماه ارسال شده و نخستین ماموریت خصوصی این کشور را توسط تیم Indus به همراه دو کاوشگر تیم Hakuto از ژاپن به قمر زمین بفرستد.

موشکPSLV-X۱ طی یک پرواز خود در ماه ژوئن امسال ۲۰ ماهواره را به مدار برد اما این نخستین بار است که قابلیت آن برای حمل سه کاوشگر در داخل یک فرودگر به نمایش گذاشته شده است.

در ژانویه سال ۲۰۱۷ نیز قرار است ۸۳ ماهواره بر روی این موشک قدرتمند در یک ماموریت به فضا ارسال شوند.

رقابت XPRIZE ماهنورد گوگل یک مسابقهانگیزشی فضایی است که توسط شرکت گوگل حمایت می‌شود. در این رقابت، تیم‌های فضایی خصوصی باید یک فضاپیمای رباتیک خصوصی را روی ماه فرود آورده، ۵۰۰۰ متر روی سطح حرکت کنند و تصاویر و فیلم‌های وضوح بالا را از بقایای ماموریت آپولو به زمین ارسال کنند .

این رقابت از سپتامبر ۲۰۱۳ آغاز شده و شرکت‌های فضایی اظهار تمایل کردند که در آن شرکت کنند. گوگل اعلام کرده که به نخستین تیمی که بتواند به ماه سفر کرده و به اهداف رقابت دست یابد، ۲۰ میلیون دلار جایزه خواهد داد. گروه دوم نیز پنج میلیون دلار دریافت خواهد کرد. اکنون ۱۶ تیم در مرحله نهایی قرار گرفته‌اند که باید تا قبل از پایان امسال تاریخ پرتاب کاوشگرهای خود را به سمت ماه اعلامکنند.

تیم Indusاز هند به همراهتیم Hakuto از ژاپن تصمیم دارند کاوشگرهای خود را با هم به ماه بفرستند.

ماهنورد هند به انرژی خورشیدی مجهز بوده و طول ماموریت آن در سطح ماه به اندازه یک روز ماه برابر با ۱۴ روز زمینی خواهد بود. این کاوشگر با خود ۲۰ کیلوگرم محموله حمل خواهد کرد.

هند و ژاپن با هم به ماه می‌روند

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.