هند و ژاپن با هم به ماه می‌روند

دو شرکت رقیب در مسابقه جایزه X Prize گوگل سال آینده بطور اشتراکی به ماه سفر خواهند کرد. هند و ژاپن با هم به ماه می‌روند

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس‌فلایت اینسایدر، موشک پرتاب ماهواره قطبی Xl ( PSLV-X۱) هند قرار است در روز ۲۸ دسامبر ۲۰۱۷ به همراه سه کاوشگر به ماه ارسال شده و نخستین ماموریت خصوصی این کشور را توسط تیم Indus به همراه دو کاوشگر تیم Hakuto از ژاپن به قمر زمین بفرستد.

موشکPSLV-X۱ طی یک پرواز خود در ماه ژوئن امسال ۲۰ ماهواره را به مدار برد اما این نخستین بار است که قابلیت آن برای حمل سه کاوشگر در داخل یک فرودگر به نمایش گذاشته شده است.

در ژانویه سال ۲۰۱۷ نیز قرار است ۸۳ ماهواره بر روی این موشک قدرتمند در یک ماموریت به فضا ارسال شوند.

رقابت XPRIZE ماهنورد گوگل یک مسابقهانگیزشی فضایی است که توسط شرکت گوگل حمایت می‌شود. در این رقابت، تیم‌های فضایی خصوصی باید یک فضاپیمای رباتیک خصوصی را روی ماه فرود آورده، ۵۰۰۰ متر روی سطح حرکت کنند و تصاویر و فیلم‌های وضوح بالا را از بقایای ماموریت آپولو به زمین ارسال کنند .

این رقابت از سپتامبر ۲۰۱۳ آغاز شده و شرکت‌های فضایی اظهار تمایل کردند که در آن شرکت کنند. گوگل اعلام کرده که به نخستین تیمی که بتواند به ماه سفر کرده و به اهداف رقابت دست یابد، ۲۰ میلیون دلار جایزه خواهد داد. گروه دوم نیز پنج میلیون دلار دریافت خواهد کرد. اکنون ۱۶ تیم در مرحله نهایی قرار گرفته‌اند که باید تا قبل از پایان امسال تاریخ پرتاب کاوشگرهای خود را به سمت ماه اعلامکنند.

تیم Indusاز هند به همراهتیم Hakuto از ژاپن تصمیم دارند کاوشگرهای خود را با هم به ماه بفرستند.

ماهنورد هند به انرژی خورشیدی مجهز بوده و طول ماموریت آن در سطح ماه به اندازه یک روز ماه برابر با ۱۴ روز زمینی خواهد بود. این کاوشگر با خود ۲۰ کیلوگرم محموله حمل خواهد کرد.

هند و ژاپن با هم به ماه می‌روند