ساخت اولین ایستگاه ماهواره‌ای زمینی چین در قطب شمال

کشور چین برای جمع‌آوری سریع‌تر داده‌های ماهواره‌ای، نخستین ایستگاه زمینی ماهواره‌ای خود را در نزدیکی قطب شمال راه‌اندازی کرده است. ساخت اولین ایستگاه ماهواره‌ای زمینی چین در قطب شمال

به گزارش ایسنا به نقل از زی‌نیوز، این تاسیسات که در سوئد و در حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال مدار قطب شمال قرار دارد، به چین اجازه خواهد داد تا داده‌های ماهواره‌ای را در هر جای زمین با سرعت دو برابر بیشتر از قبل دریافت کند.

این مرکز جدید نقش مهمی را در پروژه Gaofen ایفا خواهد کرد که شامل شبکه‌ای از ماهواره‌های رصدگر در مدار زمین برای ارائه قابلیت‌های نظارت جهانی است و قرار است تا سال ۲۰۲۰ تکمیل شود.

ایستگاه‌های زمینی بومی پیش از این به هفت ساعت زمان برای دانلود داده از ماهواره‌های حاضر در مدار نیاز داشتند اما با راه‌اندازی این تاسیسات در سوئد، حداکثر تاخیر در دانلود داده احتمالا کمتر از ۳.۵ ساعت خواهد بود.

این زمان کوتاه‌تر به این دلیل است که ماهواره‌های نقشه‌برداری، هواشناسی، شناسایی و نظامی که از روی قطب شمال مدارگردی می‌کنند، می‌توانند حدود ۱۲ بار در هر روز دور زمین بچرخند، اما ماهواره‌هایی که از روی چین می‌گذارند، تنها حدود پنج بار در روز از روی آن عبور می‌کنند.

چین پیش از این چندین تاسیسات زمینی ماهواره‌ای در کشورهای خارجی از جمله آفریقا و آمریکای جنوبی ساخته بود اما همگی با مشارکت شرکت‌های خارجی بوده‌اند و این نخستین بار است که یک ایستگاه ماهواره‌ای خارجی فقط توسط این کشور اداره می‌شود.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.