کشف عنصری خبرساز در مریخ!

مریخ نورد «کنجکاوی» موفق به کشف عنصری در این سیاره شده که نشانه روشنی مبنی بر وجود آب در آن است. کشف عنصری خبرساز در مریخ!

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از ساینس الرت، مریخ نورد کنجکاوی که به آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) تعلق دارد در ادامه جستجوهای هیجان انگیزش در مریخ موفق به کشف عنصر «بورون» شده است که به باور دانشمندان نشان دهنده آن است که این سیاره در گذشته دارای آبهای زیرسطحی بوده است.

به طور کلی بورون عنصری شیمیایی است که از آن به عنوان نشانه آب تبخیر شده یاد می کنند. دانشمندان هنوز با قاطعیت نمی توانند درباره وجود حیات در مریخ صحبت کنند اما کشف اخیر در این سیاره مدرک دیگری مبنی بر وجود مقادیر زیاد آب در گذشته سیاره مرموز به حساب می آید. در نتیجه می توان اینگونه تصور کرد که مریخ روزگاری سیاره ای با ویژگی مهم «قابل سکونت بودن» بوده است.

این کشف از آن جهت مهم ارزیابی می شود زیرا تا پیش از این هیچ مأموریت دیگری موفق به کشف بورون در مریخ نشده بود.

مکانی که نشانه هایی از بورون در آن یافت شده روزگاری مملو از آبهای زیرسطحی و گرم بوده که این محیط برای حیات میکروبی ایده آل بوده است.

وجود بورون در زمین نشانه آن است که در آن محیط روزگاری آب وجود داشته است اما دیگر خبری از آن نیست چون تبخیر شده است. دره مرگ در کالیفرنیا نشانه بارز این وضعیت است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.