کشف عنصری خبرساز در مریخ!

مریخ نورد «کنجکاوی» موفق به کشف عنصری در این سیاره شده که نشانه روشنی مبنی بر وجود آب در آن است. کشف عنصری خبرساز در مریخ!

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از ساینس الرت، مریخ نورد کنجکاوی که به آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) تعلق دارد در ادامه جستجوهای هیجان انگیزش در مریخ موفق به کشف عنصر «بورون» شده است که به باور دانشمندان نشان دهنده آن است که این سیاره در گذشته دارای آبهای زیرسطحی بوده است.

به طور کلی بورون عنصری شیمیایی است که از آن به عنوان نشانه آب تبخیر شده یاد می کنند. دانشمندان هنوز با قاطعیت نمی توانند درباره وجود حیات در مریخ صحبت کنند اما کشف اخیر در این سیاره مدرک دیگری مبنی بر وجود مقادیر زیاد آب در گذشته سیاره مرموز به حساب می آید. در نتیجه می توان اینگونه تصور کرد که مریخ روزگاری سیاره ای با ویژگی مهم «قابل سکونت بودن» بوده است.

این کشف از آن جهت مهم ارزیابی می شود زیرا تا پیش از این هیچ مأموریت دیگری موفق به کشف بورون در مریخ نشده بود.

مکانی که نشانه هایی از بورون در آن یافت شده روزگاری مملو از آبهای زیرسطحی و گرم بوده که این محیط برای حیات میکروبی ایده آل بوده است.

وجود بورون در زمین نشانه آن است که در آن محیط روزگاری آب وجود داشته است اما دیگر خبری از آن نیست چون تبخیر شده است. دره مرگ در کالیفرنیا نشانه بارز این وضعیت است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .