جت فضایی هایپرسونیک ناسا را ببینید

سازمان فضایی ناسا نسل آینده جت‌های مسافربری با قابلیت پرواز فضایی زیر مداری در هر سفر را معرفی کرد. جت فضایی هایپرسونیک ناسا را ببینید

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، پرواز فضایی زیر مداری در واقع رسیدن به مرز فضا از نقطه پرتاب است، اما تفاوت آن با پروازهای فضایی معمولی به این صورت است که هواپیما چرخشی را در مدار انجام نداده و دوباره به جو زمین باز می‌گردد.

این هواپیمای مفهومی احتمالا قادر به حمل صدها مسافر در صندلی‌های پیشرفته و با قابلیت نگهداری مسافران در حین پرواز زیر مداری است.

سازمان فضایی ناسا در حال حاضر نمونه‌های ساخته شده در مقیاس کوچک این هواپیما را مورد آزمایش قرار می‌دهد.

طراحی این هواپیما به صورت بال ترکیبی با بدنه است که با ایجاد ساختاری محکم، پایداری بدنه را در پروازهای طولانی‌مدت و پر تنش فراهم می‌کند.

طبق پیش‌بینی مهندسان ناسا سرعت این هواپیما تا حدی زیاد است که امکان پرواز دو ساعته از نیویورک تا لندن را فراهم می‌سازد.

جان گارسیا مانسیلا، مهندس طراحی صنعتی پیشرفته ناسا و مدیر پروژه ساخت این هواپیما عنوان کرد: یکی از کاربردهای این هواپیما ارسال توریست به فضا تحت عنوان سفر فضایی ارزان قیمت است.

وی در ادامه افزود: سیستم رانش هواپیمای هایپر جت ناسا به صورت موتورهای دمنده هوا است که قدرت کافی برای رسیدن به ارتفاع ۱۸ کیلومتری از سطح زمین با سرعت تقریبی سه برابر صوت را فراهم می‌کند.

حداکثر سرعت مورد نظر برای هواپیمای هایپرسونیک ناسا ۴۰۰۰ کیلومتر در ساعت است، این سرعت یعنی تجربه پرواز سه ساعته از لس‌آنجلس به سیدنی است.

موتور طراحی شده برای هواپیمای فضایی از نوع رم‌جت چرخشی با قابلیت مکش هوا و تبدیل به راکت است.

موتورهای رم‌جت این هواپیما پس از رسیدن به سرعت سه ماخ به راکت تبدیل می‌شوند و با تزریق اکسیژن مایع به محفظه خروج هوا، رانش مورد نیاز برای پرواز تا مدار زمین را تامین می‌کنند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.