ماهواره‌های ناسا پرتاب نشدند

ناسا پرتاب برنامه‌ریزی‌شده هشت ماهواره خود بر روی موشک اوربیتال را که به دلیل مشکلاتی در سیستم پرتاب ملغی کرد. ماهواره‌های ناسا پرتاب نشدند

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، ماموریت ۱۵۷ میلیون دلاری سیستم ماهواره ناوبری جهانی توفان (CYGNSS) که قرار بود روز دوشنبه توسط موشک پگاسوس XL شرکت اوربیتال به مدار زمین ارسال شود، در لحظات آخر با مشکلی در یک پمپ هیدرولیک روبرو شد که در آزادسازی موشک از هواپیمای حامل استارگریزر L-۱۰۱۱ استفاده می‌شود.

ناسا زمان احتمالی بعدی برای پرتاب این ماهواره‌ها را امروز(سه‌شنبه) اعلام کرده که البته به حل شدن مساله پمپ بستگی خواهد داشت.

ماهواره‌هایی که ناسا در این ماموریت استفاده خواهد کرد، با استفاده از سیگنال‌های رادیویی ماهواره‌های جی‌پی‌اس به سنجش سرعت باد در نزدیکی زمین در مناطق استوایی که زادگاه توفان‌های موسمی است، خواهند پرداخت.

این ماهواره‌های کوچک در مدار زمین در ارتفاع حدود ۵۰۸ کیلومتری مستقر خواهند شد.

این مجموعه ماهواره‌ها به سنجش سرعت باد با استفاده از سیگنال‌های منعکس شده جی‌پی‌اس خواهند پرداخت. سطح زمین مانند یک آینه عمل کرده و سیگنال‌های جی‌پی‌اس را مجددا به فضا باز می‌گرداند. اگر باد وجود نداشته باشد، این سیگنال مانند نور بازتاب شده از ماه در آب صاف، نسبتا واضح است. اما در شرایط بادی، تصویر ایجاد شده توسط سیگنال‌های رادیویی نسبتا تار است زیرا امواج رادیویی پراکنده می‌شوند.

البته تنها ماموریت این ماهواره‌ها، بررسی توفان‌ها نخواهد بود بلکه همچنین به مطالعه رطوبت خاک و پدیده نوسانی مادن- جولیان (MJO) که بر بارش‌ها در اقیانوس هند اثر می‌گذارد، نیز خواهند پرداخت.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.