آیا زندگی در مریخ امکان‌پذیر خواهد بود؟

بشر همواره در جستجوی موجودات فرازمینی در دیگر سیارات و زندگی بر روی سیاره‌ای دیگر غیر زمین بوده است، به همین دلیل دانشمندان با تفحص در فضا در جستجوی جوابی برای این سوالات هستند. با افزایش گزارش‌های اعلام شده از مشاهده UFO ها در سال‌های اخیر تصور می شود فرازمینی‌ها وجود دارند. در حال حاضر دانشمندان با بررسی سازواره‌های فسیلی در سکونتگاه‌های سخت چگونگی زندگی فرازمینی‌ها را می‌یابند. آیا زندگی در مریخ امکان‌پذیر خواهد بود؟

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس، منافذ گرمایی و چشمه‌های گرم همیشه مورد توجه دانشمندان بوده و زندگی موجودات در این محیط‌ها با دمای بالا و بدون اکسیژن مورد بررسی قرار گرفته است. محققان پیشنهاد می‌کنند تحقیق بر روی سازواره‌های extremophilic به درک زندگی موجودات فضایی کمک خواهد کرد.

استاد زیست‌شناسی زمین جک فارمر از دانشگاه اریزونا ایالات متحده و همکار شرکت‌کننده در پروژه ماموریت مریخ‌نورد سیاره سرخ اظهار کردند: تحقیق بر روی محدودیت‌های محیطی در زمین در کشف زندگی در دیگر سیارات کمک‌کننده خواهد بود.

یکی دیگر از اعضای این گروه استادیار دانشگاه سینسیناتی Andrew Czaja اظهار کرد: باکتری فسیل گوگرد کشف شده در افریقا مربوط به زمانی است که زمین خالی از اکسیژن بوده است.سلول‌های فسیلی زیادی در Archean Eon کشف شده است. البته فسیل‌های دریایی بسیاری از موجودات ذره‌بینی نیز وجود دارد که همگی در رابطه با بررسی‌های زندگی در دیگر سیارات کمک‌کننده هستند.

به عقیده وی زندگی extremophilic به دانشمندان اطمینان می دهد که زندگی در شرایط سخت امکان‌پذیر خواهد بود. وی به زندگی در مریخ خوش‌بین است و می‌گوید هر لحظه با کشف نمونه‌های مختلف محیط‌زیستی بر روی زمین به زندگی در دیگر سیارات امیدوار می‌شویم.

فارمر در ادامه افزود: با کشف فسیل آرکنن در افریقا زندگی در دیگر سیارات در آینده‌ای نزدیک تایید شده است.

این نتایج ماموریت بعدی مریخ نورد ناسا در سال ۲۰۲۰ را در مناطقی خاص برای زندگی برنامه‌ریزی می‌کند.

نتایج این تحقیق در نشریه Geology منتشر شده است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.