آمادگی چین برای انجام آزمایش موشک ضدماهواره

پکن به زودی موشک ضدماهواره «دانگ ننگ-۳»، یکی از قوی‌ترین سلاح‌های جنگ نامتقارن چین، را آزمایش خواهد کرد. آمادگی چین برای انجام آزمایش موشک ضدماهواره

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت «واشینگتن فری بیکن»، چین در حال آماده شدن برای انجام آزمایش یک موشک جدید است که می تواند ماهواره ها را در فضا نابود کند. این موشک یکی از قوی ترین سلاح های جنگ نامتقارن پکن است.

موشک ضدماهواره «دانگ ننگ-۳» در یک تاسیسات نظامی در مرکز چین مراحل پایانی آمادگی برای انجام آزمایش را سپری می کند.

براساس اظهارات مقامات پنتاگون، این آزمایش موشکی روز پنجشنبه انجام خواهد شد. هیچ گونه جزئیات بیشتری از این آزمایش منتشر نشده است.

سخنگوی پنتاگون و یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا نیز در این خصوص اظهار کردند: «ما درخصوص مسائل امنیتی و اطلاعاتی اظهار نظر نمی کنیم.»

دولت چین پیشتر مناطق نزدیک به منطقه آزمایش موشک را در تاریخ ۷ و ۸ دسامبر (۱۷ و ۱۸ آذر) به عنوان مناطق پرواز ممنوع اعلام کرده بود. بر همین اساس، کارشناسان پیش‌بینی می کنند پکن در حال آمادگی برای انجام آزمایش موشک ضدماهواره است.

برنامه های موشک های بالیستیک و موشک های ضدماهواره چین با هم تنیده شده و همزمان با هم در حال گسترش است.

پس از اینکه چین با آزمایش موشک ضدماهواره خود در سال ۲۰۰۷ به دلیل ایجاد هزاران قطعه زباله معلق در فضا مورد انتقاد بین المللی قرار گرفت، انجام برنامه های موشکی ضدماهواره خود را در پوشش یک سامانه دفاع موشکی ادامه داد.

تاریخ آخرین آزمایش موشک ضدماهواره چین به ۳۰ اکتبر ۲۰۱۵ (۸ آبان ۹۴) بازمی گردد.