خورشید به یک ستاره کوتوله تبدیل می شود

پنج میلیارد سال دیگر خورشید یک صدم حجم کنونی خود منبسط می شود، به این ترتیب ونوس و زحل را از بین می برد و حیات کره زمین را محو می کند. خورشید به یک ستاره کوتوله تبدیل می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هافینگتون پست، این نتایج براساس تحلیل ستاره L ۲ Puppis به دست آمده که پنج میلیارد سال قبل مشخصاتی مانند خورشید در وضعیت فعلی داشت. سرنوشت این ستاره با ٢٠٠ میلیون سال نوری فاصله با زمین، نشان می دهد خورشید چگونه رشد کرده و سرنوشت بقیه عناصر منظومه شمسی چه خواهد بود.

پروفسور لی دسین از موسسه ستاره شناسی KU Leuven می گوید: پنج میلیارد سال دیگر خورشید به ستاره ای سرخ رنگ تبدیل می شود و حجم آن یک صدم حجم فعلی منبسط می شود. همچنین به دلیل باد شدید ستاره ای(جریانی از ذرات اتمسفر ستارگان) بخش اعظم حجم خود را از دست می دهد. در نتیجه این رویدادها در ۵ میلیارد سال دیگر خورشید به یک ستاره کوتوله سفید تبدیل می شود که هم اندازه زمین است و وزن بیشتری خواهد داشت، چون یک قاشق چایخوری از مواد سطح ستاره کوتوله حدود پنج تن وزن دارد .

در هر حال آینده زمین مشخص نیست. در حالیکه این احتمال وجود دارد که خورشید هرگونه حیاتی در این سیاره رانابود کند، مشخص نیست هسته صخره ای آن بتواند به حیات ادامه دهد.

محققان امیدوارند با استفاده از تلسکوپ Alma radio ستاره L ۲ Puppis را تحلیل و بررسی کند و به جواب این سوالات برسند.

پنج میلیارد سال قبل این ستاره تقریبا وضعیتی یکسان با خورشید داشت، اما طی فرایند تغییر و رشد یک سوم حجم آن از بین رفت. چنین آینده ای در انتظار خورشید هم هست.

دانشمندان اکنون سیاره ای در ۳۰۰ کیلومتری این ستاره یافته اند که این امر احتمالا نشانی از آینده زمین را خواهد داشت .

بررسی های جدید نشان خواهد داد که آیا زمین از این سرنوشت نجات خواهد یافت یا خیر.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.