درگذشت اولین فضا نورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد

در روزهای اخیر جامعه فضانوردی جهان شاهد مرگ یکی از برترین فضانوردان خود بوده است. به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، جان گلن، فضانورد اهل ایالات متحده در سن ۹۵ سالگی در گذشت. درگذشت اولین فضا نورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد

به گزارش خبرنگارحوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛گلن در سالهای جنگ جهانی دوم به عنوان خلبان جنگنده نیروی دریایی ایالات متحده فعالیت می کرد و پس از آن به حرفه فضانوردی پرداخت و نیز دارنده رکورد سالمندترین فضانورد سفر کرده به فضا در سن ۷۷ سالگی است، او همچنین برای سالها به عنوان سناتور در فعالیت های سیاسی کشورش حضور داشته است.

مدیر سازمان فضایی ناسا، چالز بولدن ضمن یاد از گلن اعلام کرد پژوهش های فضایی و سفرهای فضانوردان پیشگام در سالهای اول تحقیقات فضایی باعث پیشرفت این علم و حال تعیین هدف سفر به سیاره مریخ و سایر کرات منظومه شمسی شده است، گلن یک مربی، دوست و یک فضانورد جسور بوده است.

بسیاری از شخصیت های مشهور سیاسی و فضایی در پیام هایی از درگذشت جان گلن ابزار تاسف کرده اند، از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید ایالات متحده و نیز جک کلی فضانورد مشهور این روزهای ناسا که رکورد طولانی ترین اقامت در فضا را در اختیار دارد از او یاد کرده اند.

علت مرگ گلن از سوی بیمارستان دانشگاه اوهایو اعلام نشده اما او در سال۲۰۱۴ تحت عمل جراحی برای مشکلات قلبی قرار گرفته است.

درگذشت اولین فضا نورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد

مرگ گلن دراین سن نشان می دهد که با وجود خطرات تشعشع در خارج از اتمسفر زمین اما فضانوردان می توانند با کمک امکانات پزشکی سالم مانده و طول عمر طبیعی داشته باشند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.