درگذشت اولین فضا نورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد

در روزهای اخیر جامعه فضانوردی جهان شاهد مرگ یکی از برترین فضانوردان خود بوده است. به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، جان گلن، فضانورد اهل ایالات متحده در سن ۹۵ سالگی در گذشت. درگذشت اولین فضا نورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد

به گزارش خبرنگارحوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛گلن در سالهای جنگ جهانی دوم به عنوان خلبان جنگنده نیروی دریایی ایالات متحده فعالیت می کرد و پس از آن به حرفه فضانوردی پرداخت و نیز دارنده رکورد سالمندترین فضانورد سفر کرده به فضا در سن ۷۷ سالگی است، او همچنین برای سالها به عنوان سناتور در فعالیت های سیاسی کشورش حضور داشته است.

مدیر سازمان فضایی ناسا، چالز بولدن ضمن یاد از گلن اعلام کرد پژوهش های فضایی و سفرهای فضانوردان پیشگام در سالهای اول تحقیقات فضایی باعث پیشرفت این علم و حال تعیین هدف سفر به سیاره مریخ و سایر کرات منظومه شمسی شده است، گلن یک مربی، دوست و یک فضانورد جسور بوده است.

بسیاری از شخصیت های مشهور سیاسی و فضایی در پیام هایی از درگذشت جان گلن ابزار تاسف کرده اند، از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید ایالات متحده و نیز جک کلی فضانورد مشهور این روزهای ناسا که رکورد طولانی ترین اقامت در فضا را در اختیار دارد از او یاد کرده اند.

علت مرگ گلن از سوی بیمارستان دانشگاه اوهایو اعلام نشده اما او در سال۲۰۱۴ تحت عمل جراحی برای مشکلات قلبی قرار گرفته است.

درگذشت اولین فضا نورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد

مرگ گلن دراین سن نشان می دهد که با وجود خطرات تشعشع در خارج از اتمسفر زمین اما فضانوردان می توانند با کمک امکانات پزشکی سالم مانده و طول عمر طبیعی داشته باشند.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .