ماهواره جاسوسی ترکیه به فضا پرتاپ شد

ماهواره جاسوسی ترکیه که دومین ماهواره جاسوسی نیروی زمینی ارتش این کشور است، روز دوشنبه از پایگاه فضایی گویان فرانسه به فضا پرتاب شد . ماهواره جاسوسی ترکیه به فضا پرتاپ شد

به گزارش ایرنا، به مناسبت پرتاب این ماهواره، مراسمی در ایستگاه زمینی مدیریت ماهواره های ترکیه در آنکارا با حضور رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه و مقام های ارشد سیاسی و نظامی این کشور برگزار شد.

این ماهواره ساعت ۱۶ و ۵۱ دقیقه به وقت ترکیه به فضا پرتاب شد.

ماهواره یادشده هنگام عبور از روی ترکیه، عکس و تصاویری را که از نقاط مختلف جهان گرفته است، به ایستگاه زمینی ماهواره ای فرماندهی نیروی هوایی این کشور منتقل خواهد کرد.

ماهواره ترکیه که در ارتفاع کم مدار زمین خواهد نشست، بعد از پرتاب، در دقیقه ۵۷ از موشک جدا ، در دقیقه ۵۹ نیز پانلهای خورشیدی خود را باز خواهد کرد. اولین سیگنال از ماهواره در دقیقه ۶۸ دریافت خواهد شد.

ماهواره گوک ترک – ۱ که در هر ۹۰ دقیقه در اطراف زمین یک دور می زند، سالانه بیش از ۶۰ هزار تصویر مخابره خواهد کرد .

منابع ترکیه اعلام کرده اند ماهواره مذکور نسبت به ماهواره های مشابه آن از قابلیت انتقال تصاویری با کیفیت بالاتر برخوردار است.

ماهواره گوک ترک -۱ وظیفه کنترل از راه دور فعالیت های موسسه ها و نهادهای دولتی ترکیه در عرصه های مختلف چون محیط زیست، کشاورزی، شهرسازی و کاداستر را بر عهده دارد.