سوئیس به دنبال ساخت اقامتگاه انسانی در مریخ است

یک شرکت سوئیسی به دنبال سرمایه گذاری در پروژه ساخت اقامتگاه انسانی در مریخ است. سوئیس به دنبال ساخت اقامتگاه انسانی در مریخ است

به گزارش ایسنا به نقل از فیزورگ، یک شرکت هلندی-‌انگلیسی که به دنبال ارسال یک ماموریت سرنشین‌دار به مریخ تا سال ۲۰۱۸ است، از پیشنهاد یک شرکت سوئیسی برای سرمایه گذاری در این پروژه خبر داد.

این شرکت در بیانیه‌ای مشترک با شرکت سرمایه‌گذاری مبتکرانه InFin سوئیس اظهار کرد که تائیدیه نهایی این معامله به زودی توسط هیات مدیره شرکت مارس وان وِنچِر اعلام خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: این واگذاری به ارائه مسیری باثبات برای تامین سرمایه مراحل بعدی ماموریت "مارس وان" به منظور تاسیس یک اقامتگاه انسانی دائمی در مریخ خواهد پرداخت.

پروژه مارس وان از دو شرکت بنیاد مارس وان در هلند و شرکت مارس وان ونچر در انگلیس تشکیل شده است.

هدف این پروژه، تاسیس یک اقامتگاه دائمی برای انسان‌ها در سیاره سرخ است و در حال حاضر در مرحله اولیه مفهومی قرار دارد.

حدود ۲۰۰ هزار درخواست از ۱۴۰ کشور برای شرکت در این پروژه ثبت شده که بخشی از سرمایه آن توسط یک برنامه مستند تلویزیونی تامین می‌شود.

تعداد نامزدهای واجد شرایط سفر به مریخ اکنون به ۱۰۰ نفر رسیده و در نهایت ۴۰ نفر برای سفری یک طرفه به مریخ در سال ۲۰۲۶ انتخاب خواهند شد.

ناسا در حال حاضر بر روی سه ماموریت مریخی با همکار آژانس فضایی اروپا کار می‌کند و قصد دارد در سال ۲۰۲۰ یک مریخ‌نورد دیگر به این سیاره بفرستد. البته باید اذعان کرد که ناسا تا دهه ۲۰۳۰ هیچ برنامه‌ای برای ارسال ماموریت سرنشین‌دار به مریخ ندارد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.