آیا سیاره زهره با چشم دیده می‌شود؟

ستاره‌شناسان معتقدند که در نقاطی از زمین که آلودگی ذرات معلق و نوری وجود نداشته باشد می‌توان سیاره زهره را با چشم غیر مسلح مشاهده کرد. آیا سیاره زهره با چشم دیده می‌شود؟

به گزارش ایسنا و به نقل از تلگراف، با وجود آلودگی نوری در شهرهای بزرگ، برخی از علاقه‌مندان به علوم فضایی مدعی شدند که نه تنها موفق به مشاهده سیاره زهره شده‌اند بلکه در شرایط پایدار جوی سیاره مریخ را نیز بدون استفاده از تلسکوپ و حتی دوربین مشاهده کرده‌اند.

مشاهده سیاره ونوس با تمام درخششی که در آسمان شب دارد، اغلب در شهرهای بزرگ مهارت خاصی را طلب می‌کند، با این وجود بسیاری از ستاره‌شناسان آماتور این سیاره را با چشم غیر مسلح مشاهده کرده‌‌اند.

ستاره‌شناسان معتقدند که شانس مشاهده سیاره زهره با چشم غیر مسلح در شرایطی وجود دارد که دو فاکتور پاکیزگی هوا و فقدان آلودگی نوری مهیا باشد. در واقع این سیاره در شرایطی که در راستای ماه قرار گیرد قابل مشاهده است.

سیاره زهره حداقل ۲۷۰ برابر از ماه نسبت به زمین دورتر است و مشاهده زهره با چشمان غیرمسلح از زمین تنها در زمان مشخصی از سال و در غروب خورشید امکان‌پذیر است.

ستاره شناسان بر این باورند که در صورت داشتن مهارت موقعیت‌یابی سیاره‌ها حتی می‌توان مریخ و در مواردی حتی زحل را نیز با چشم غیر مسلح مشاهده کرد.