آیا سیاره زهره با چشم دیده می‌شود؟

ستاره‌شناسان معتقدند که در نقاطی از زمین که آلودگی ذرات معلق و نوری وجود نداشته باشد می‌توان سیاره زهره را با چشم غیر مسلح مشاهده کرد. آیا سیاره زهره با چشم دیده می‌شود؟

به گزارش ایسنا و به نقل از تلگراف، با وجود آلودگی نوری در شهرهای بزرگ، برخی از علاقه‌مندان به علوم فضایی مدعی شدند که نه تنها موفق به مشاهده سیاره زهره شده‌اند بلکه در شرایط پایدار جوی سیاره مریخ را نیز بدون استفاده از تلسکوپ و حتی دوربین مشاهده کرده‌اند.

مشاهده سیاره ونوس با تمام درخششی که در آسمان شب دارد، اغلب در شهرهای بزرگ مهارت خاصی را طلب می‌کند، با این وجود بسیاری از ستاره‌شناسان آماتور این سیاره را با چشم غیر مسلح مشاهده کرده‌‌اند.

ستاره‌شناسان معتقدند که شانس مشاهده سیاره زهره با چشم غیر مسلح در شرایطی وجود دارد که دو فاکتور پاکیزگی هوا و فقدان آلودگی نوری مهیا باشد. در واقع این سیاره در شرایطی که در راستای ماه قرار گیرد قابل مشاهده است.

سیاره زهره حداقل ۲۷۰ برابر از ماه نسبت به زمین دورتر است و مشاهده زهره با چشمان غیرمسلح از زمین تنها در زمان مشخصی از سال و در غروب خورشید امکان‌پذیر است.

ستاره شناسان بر این باورند که در صورت داشتن مهارت موقعیت‌یابی سیاره‌ها حتی می‌توان مریخ و در مواردی حتی زحل را نیز با چشم غیر مسلح مشاهده کرد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.