شکار زباله‌های فضایی با تور ماهیگیری!

یک شرکت سازنده تور ماهیگیری ۱۰۶ ساله در ژاپن به ارائه راه‌حلی برای رهایی از شر زباله‌های فضایی مدار اطراف زمین پرداخته است. شکار زباله‌های فضایی با تور ماهیگیری!

به گزارش ایسنا به نقل از زی‌نیوز، سازمان اکتشافات فضایی ژاپن با همکاری شرکت نیتوسیمو در حال ساخت یک ماده توری هستند که به جمع‌آوری و انتقال ضایعات فضایی با اندازه اتوبوس به جو زمین پرداخته تا در آن سوزانده شوند.

این تور قرار است ماه آینده در مدار آزمایش شود تا دانشمندان بتوانند درک درستی از عملکرد این خط فلزی پیدا کنند.

پاکسازی فضا از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به امنیت فضانودان و ایستگاههای فضایی، ماهواره‌ها و سایر زیرساخت‌های حاضر در فضا برای ارتباط از راه دور، پیش‌بینی آب‌وهوا، نظارت بر زمین و ناوبری که ارزشی در حدود میلیارد دلار دارند، کمک خواهد کرد.

این ضایعات باسرعت نزدیک به ۲۹ هزار کیلومتر در ساعت در فضا سفر می‌کنند و حتی قطعه‌ای به اندازه یک پرتابه موشکی می‌تواند آسیب فاجعه‌باری ایجاد کند.

ژاپن تنها کشوری نیست که در تلاش برای پاکسازی فضا از ضایعات فضایی است. نظر به اینکه ضایعات فضایی در حال افزایش می‌توانند در زمان حرکت خطر زیادی داشته باشند، بسیاری از کشورهایی که در فضا فعالیت دارند، استراتژی‌های متفاوتی برای رهایی از شر این ضایعات طراحی کرده‌اند تا تجهیزات‌شان در فضا ایمن بماند. برای مثال تلسکوپ فضایی هابل یکی از فناوری‌هایی است که در معرض برخورد این ضایعات فضایی قرار گرفته و منجر به ایجاد سوراخی یک سانتی‌متری در یکی از آنتن‌های بشقابی و شکستن پنل‌های خورشیدی شده است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.