٢ هزار میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد

گروهی بین المللی از ستاره شناسان متوجه شده اند جهان حداقل دو هزار میلیارد کهکشان دارد. ٢ هزار میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نوردیج، چنین رقمی حداقل ١٠ برابر بیشتر از پیش بینی اخیر ستاره شناسان است. یک گروه بین المللی از ستاره شناسان به رهبری کریستوفر کانسیلس این کشف را انجام داده اند.

طی ٢٠ سال گذشته دانشمندان از تصاویر تلسکوپ فضایی هابل استفاده کردند و تخمین زدند احتمالا جهان حدود ١٠٠تا٢٠٠ میلیارد کهکشان دارد.

فناوری کنونی فضایی به دانشمندان اجازه می دهد تا حداقل ١٠ درصد این کهکشان ها را مطالعه کنیم و ٩٠ درصد باقیمانده فقط به وسیله تلسکوپ هایی بزرگتر و قدرتمندتر دیده خواهد شد.

کانسیلس در این باره می گوید: تعداد کهکشان های موجود در جهان یکی از سوالات بنیادین در علم ستاره شناسی است. از سوی دیگر هنوز این وسوسه در ذهنمان وجود دارد که ٩٠ درصد کهکشان های جهان مطالعه نشده اند.