کشف سیاره ای جوان با سیستم حلقه ای ۲۰۰ برابر بزرگتر از زحل

دو ستاره شناس کشف کرده اند سیسم حلقه هایی که در سیاره جوان و خورشید مانندJ۱۴۰۷ مشاهده می شوند بسیار بزرگتر و سنگین تر از حلقه های مشتری است. کشف سیاره ای جوان با سیستم حلقه ای ۲۰۰ برابر بزرگتر از زحل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناسا، اریک مامایک از دانشگاه روچستر و گروهی از محققان در دانشگاه لایدن هلند این کشف را انجام داده اند.

تحلیل جدید ستاره شناسان نشان می دهند این سیستم بیش از ۳۰ حلقه دارد که قطر هر کدام از آنها میلیون ها کیلومتر است. علاوه بر آن آنها متوجه فواصلی میان حلقه شدند که نشان می دهد احتمالا قمرهایی نیز تشکیل شده اند . به گفته متیو نوورثی یکی از محققان این پروژه این سیاره فاصله زیادی با ما دارد و به همین دلیل امکان مطالعه مستقیم حلقه های آن وجود ندارد.

او در ادامه می افزاید: این سیاره بسیار بزرگتر از مشتری یا زحل است و سیستم حلقه ای آن ۲۰۰ برابر بزرگتر از حلقه های زحل است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.