فراخوان پروپوزال ISRO برای راه‌اندازی دومین ماموریت مدارگرد مریخ

دولت هند اعلام کرد: سازمان پژوهش‌های فضایی هند (ISO) به منظور گسترش تحقیقات بین سیاره‌ای به دنبال طرح‌های پیشنهادی علمی برای راه‌اندازی دومین ماموریت مدارگرد مریخ (MOM- ۲) است. فراخوان پروپوزال ISRO برای راه‌اندازی دومین ماموریت مدارگرد مریخ

به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، جتندرا سینگ، مسئول امور کشوری در دفتر نخست وزیر که مسئولیت سازمان فضایی را نیز برعهده دارد در پاسخ کتبی خود به سوال مطرح شده در مجلس راجیا سابا اظهار کرد: پیکره بندی، اهداف و آزمایش‌های علمی MOM- ۲ هنوز مشخص و تکمیل نشده است.

وی در ادامه گفت: این سازمان برای دریافت بهترین طرح‌های پیشنهادی فراخوانی راه‌اندازی کرده تا آزمایش‌های علمی دومین ماموریت مدارگرد مریخ را به انجام برساند.

سازمان تحقیقات فضایی هند پس از پرتاب و چرخش موفقیت‌آمیز کاوشگر مانگلیان (MOM- ۱) در مدار مریخ از دومین ماموریتش به این سیاره سرخ خبر داد.

مانگلیان که اولین ماموریت بین سیاره‌ای هند است پس از گذشت ۲۹۸ روز در مسیرش به سمت مریخ سرانجام در ۲۴ سپتامبر ۲۰۱۴ با موفقیت در مدار این سیاره سرخ قرار گرفت.

کاوشگر مریخ هندی ۲۵ ماه است که در مدار قرار دارد و عملکرد رضایت بخشی ارائه می‌دهد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود، این سازمان مانگلیان-۲ که شامل یک مدارگرد، کاوشگر و مریخ نورد است، را تا سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی خواهد کرد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.