تأکید ناسا بر اهمیت علوم زمینی و نگرانی از کاهش بودجه

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، ناسا در یک جلسه توجیهی به موضوع مأموریت‌های آتی این سازمان در زمینه علوم زمینی پرداخت و افزون بر تأکید اهمیت تحقیق در این حوزه، اظهار نگرانی کرد که ممکن است دولت جدید بخواهد بودجه‌های لازم را کاهش بدهد.  تأکید ناسا بر اهمیت علوم زمینی و نگرانی از کاهش بودجه

در این جلسه که روز ۲۰ آبان سال جاری در ساختمان ناسا برگزار شد، قرار بود  موضوع پرتاب سامانه ماهواره ناوبری جهانی Cyclone مورد بررس ی قرار بگیرد. اما  در این جلسه مدیر بخش علوم ناسا  بیش از آنکه خود مأموریت را مورد بحث قرار بدهد، در مورد فعالیت کلی ناسا در زمینه‌ علوم زمینی صحبت کرد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت ناسا در زمینه علوم زمینی تغییرات زیادی در زندگی مردم سرتاسر جهان ایجاد کرده است، اظهار داشت علوم زمینی موجب نجات انسان‌ها، رشد شرکت‌ها و افزایش آگاهی در زمینه چالش‌های محیطی می‌شود که بر زندگی امروز و آینده بشر تأثیر دارد.

اگرچه این جلسه به‌صورت مستقیم به مباحث سیاسی اختصاص نداشت، اما در حقیقت ۳۶ ساعت پس از اعلام پیروزی ترامپ برگزار شده است. شایان ذکر است رابرت واکر مشاور سیاست‌های فضایی ترامپ پیش از این در تاریخ ۵ آبان سال جاری اظهار داشت بهتر است ناسا بیشتر بر فعالیت در اعماق فضا تمرکز داشته باشد و فعالیت‌های علوم زمینی به سازمان‌های دیگری واگذار بشود.

منبع خبر: www.spacenews.com

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.