کشف یک کهکشان کوتوله پنهان در اطراف کهکشان راه شیری

ستاره شناسان موفق به کشف یک کهکشان کوتوله پنهان شدند که به دور کهکشان راه شیری می چرخد. کشف یک کهکشان کوتوله پنهان در اطراف کهکشان راه شیری

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس آلرت، کشف محققان دانشگاه توهوکو در ژاپن دانش پژوهشگران را از نقش ماده تاریک در حفظ همگرایی کهکشان ها متحول می کند.

یک کهکشان کوتوله به کهکشانی اطلاق می‌شود که دارای فقط چند میلیارد ستاره باشد.

دلیل پنهان ماندن کهکشان تازه کشف شده بی نور بودن فوق العاده زیاد آن است و در حقیقت کم نور ترین کهکشان ماهواره ای است که محققان تا این تاریخ کشف کرده اند.

این کشف نشان می دهد ممکن است تعداد بیشتری از این کهکشان های تاریک در اعماق فضا مخفی شده باشند.

کشف مطالب بیشتر در مورد ماهواره های کهکشان ما، می تواند کلیدی برای حل معمای چگونگی تشکیل کهکشان ها و نفش ماده تاریک در دور هم نگاه داشتن آنها باشد.

براساس اطلاعات موجود، حدود ۵۰ کهکشان به دور کهکشان راه شیری می چرخند و تقریبا ۴۰ کهکشان از آنها کم نور هستند که آنها را در رده کهکشان های به اصطلاح کوتوله کروی قرار می دهد.

ممکن است وجود ۵۰ کهکشان ماهواره ای در کهکشان راه شیری زیاد به نظر برسند اما مشکل این است که اطلاعات فعلی ما از ماده تاریک و چگونگی کمک آن به تشکیل کهکشان ها، نشان می دهد که باید صدها کهکشان در حال چرخش به دور کهکشان راه شیری باشند.

تاکنون ستاره شناسان توانایی کشف کهکشان هایی بسیار کم نورتر از قدر مطلق منفی ۸ را نداشتند .قدر مطلق در واقع روشنایی یک جسم آسمانی است که از فاصله ۱۰ پارسک (۳۲.۶ سال نوری) مشاهده می شود.

این تحقیق در مجله Astrophysical منتشر شده است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .