خاک باستانی زمین مشابه مریخ است

نتایج تحقیقات جدید دانشگاه اورگان نشان می‌دهد خاک زمین بسیار قدیمی‌تر از تصور دانشمندان است. در واقع این خاک قبل از تشکیل گلسنگ‌ها و درختان وجود داشته و مشابه خاک مریخ است. خاک باستانی زمین مشابه مریخ است

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس، گروهی از دانشمندان صخره‌های پارک ملی Karijini در منطقه پیلبارا استرالیا را مورد آزمایش قرار دادند ودریافتند صخره‌های این ناحیه منشا دریایی ندارند، اما در زمین سخت شده‌اند. این کشف جدید فرضیه پیشین حاصلخیز نبودن خاک زمین را پیش از وجود اقیانوس‌ها مردود اعلام می‌کند.

سرپرست این گروه تحقیقاتی دیرینه‌شناس رتالاک گرگوری اظهار کرد: وجود مواد شیمیایی و دریایی بر روی سنگ‌های این ناحیه حاکی از فرسایش آب‌وهوایی در دوران زمین‌شناسی بسیار دور است.

با استفاده از تصویربرداری پیشرفته و روش‌های تحلیلی حداقل پنج نوع مختلف میکروفسیل مربوط به دوران باستان استرالیا در اندازه‌، شکل‌ها و ترکیبات ایزوتوپی متفاوت در این منطقه کشف شد که این میکروفسیل‌ها ساختار دوکی شکل تو خالی اکتینوباکتریا دارند. از دیگر ساختارهای جالب یافت شده شکل کروی است. این میکروفسیل‌ها شبیه باکتری گوگرد بنفش هستند که قابلیت انجام فتوسنتز بدون اکسیژن را دارند.

تراکم سلولی یافت شده بیش از۱۰۰۰ نوع در هر میلیمتر مربع بوده و تنوع تولید و مصرف بیانگر اکوسیستم زمینی میکروفسیل‌هاست.

وی در ادامه افزود: نمونه‌های این میکروفسیل‌ها در خاک قسمت مهمی از تاریخ باستانی خاک زمین است، چون آنها مسئول چرخه کربن، فسفر، گوگرد و نیتروژن هستند.

نمونه‌های یافت شده در این ناحیه مشابه آنچه کاوشگر ناسا در سیاره سرخ مریخ یافته است می‌باشد.

دانشمندان اظهارکردند: این کشف به بشر در کاوش‌های آینده مریخ و دیگر سیارات کمک بزرگی خواهد کرد.

نتایج این تحقیق در نشریه Gondwana Research  منتشر شده است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.