جدایی "سیگنوس" از ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضاپیمای سیگنوس شرکت اوربیتال ATK امروز(دوشنبه) با محموله‌ای از آزمایشات و تجربیات علمی از ایستگاه فضایی بین‌المللی جدا شده و به زمین بازخواهد گشت. جدایی "سیگنوس" از ایستگاه فضایی بین‌المللی

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، این فضاپیما در روز ۱۶ اکتبر با همراه محموله‌ای ۲۳۰۰ کیلوگرمی از غذا، تدارکات و تجهیزات علمی به ایستگاه فضایی ملحق شده بود.

طی این پرواز، موشک آنتارس شرکت اوربیتال برای اولین بار پس از دو سال مورد استفاده قرار گرفت که پس از انفجار نسخه قبلی در سال ۲۰۱۴ در حال اصلاح بود.

فضاپیمای سیگنوس امروز در ساعت ۱۳:۲۰ به وقت گرینویچ از سمت رو به زمین ایستگاه فضایی با استفاده از بازوی رباتیک کانادارم ۲ جدا خواهد شد. کنترلگرهای رباتیک این فضاپیما را در محل مناسب قرار داده و سپس شین کیمبورو از ناسا و توماس پسکت از آژانس فضایی اروپا در ایستگاه، فرمان آزادسازی فضاپیما را صادر خواهند کرد.

آزمایشات حاضر در فضاپیمای سیگنوس شامل تجربیات ناسا و سایر بررسی‌های تحقیقاتی انجام شده در طول ماموریت‌های اکسپدیشن ۴۹ و ۵۰ از جمله تحقیقات در زمینه زیست‌شناسی، بیوفناوری، علوم فیزیکی و علوم زمین هستند.

پنج ساعت پس از جدا شدن از ایستگاه، "تجربه سفیر ۲" بطور عمدی یک آتش را در داخل کپسول روشن خواهد کرد که دومین آزمایش از مجموع سه تجربه برنامه‌ریزی شده برای بررسی آتش واقعی در فضا است.

تجهیزات درون فضاپیما به بررسی گسترش آتش، استفاده از اکسیژن و موارد دیگر خواهند پرداخت.

همچنین سیگنوس چهار ماهوار کیوب‌ست LEMUR را در روز جمعه (پنجم آذر) در فضا آزاد کرده و آنها را برای پیوستن به یک مجموعه ماهواره حسگر از راه‌دور اعزام حواهد کرد که به ارائه ردیابی کشتی‌ها در سراسر جهان و نظارت بر آب‌وهوا می‌پردازند.

این فضاپیما تا هفته آینده در مدار باقی خواهد ماند و پس از آن مجددا موتورهایش را روشن کرده و به سمت جو زمین خواهد راند تا در اقیانوس آرام فرود بیاید.