چهارمین همایش بین‌المللی فضانوردی در قزاقستان آغاز به کار کرد

چهارمین همایش بین‌المللی فضانوردی با هدف بررسی تجارب و چشم‌انداز استفاده از فناوری‌های نوین فضایی در شهر «آستانه» پایتخت قزاقستان آغاز به کار کرد. چهارمین همایش بین‌المللی فضانوردی در قزاقستان آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگارخبرگزاری فارسدربیشکک، در شهر «آستانه» چهارمین همایش بین‌المللی تحت عنوان «روزها‌ی فضا در قزاقستان- ۲۰۱۶» در حال برگزاری است.

در چارچوب این همایش، تجربیات و چشم‌انداز فناوری‌های نوین سیستم فضایی سنجش از راه دور (RS) و سیستم ناوبری ماهواره‌ای بادقت بالا (SVSN)در مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

در این همایش بیش از ۴۰۰ متخصص این رشته از ۵۰ شرکت خارجی در حوزه صنعت فضایی قزاقستان حضور دارند.

بر اساس این گزارش، این همایش در آستانه بیست و پنجمین سالگرد استقلال قزاقستان برگزار می‌شود.

در این همایش «تالگات موسی‌بایف» فضانورد معروف قزاقستان و مشاور رئیس جمهور این کشور در مورد نقش «نورسلطان نظربایف» در راه‌اندازی و توسعه فعالیت فضایی در قزاقستان سخنرانی کرد.

طبق برنامه «بیبوت آتامکولاف» وزیر صنعت دفاعی و فضایی قزاقستان، «حیوگ لاپارت ویواد» معاون شرکت «ایرباس» درباره برنامه‌ها و دستاوردهای صنعت فضایی قزاقستان سخنرانی خواهند کرد.

در این همایشهمچنینراه‌های جذب سرمایه برای فعالیت فضایی قزاقستان جهت ایجاد زیرساخت‌های زمینی، تولید پهپادها و اجرای پروژه‌های دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرد .

برنامه‌ریزی شده است که در پایان این همایش نیز تفاهم‎نامه‌های همکاری میان «آستانه» و شرکای جدید به امضا برسد و قراردادهایی نیز جهت فراهم نمودن تصاویر ماهواره‎ای توسط ماهواره‌های قزاقستانی برای مشتریان بسته شوند.

این همایش‌ها هرساله از سال ۲۰۱۲ و با هدف توسعه صنعت فضایی قزاقستان برگزار می‌شود.