ماهواره تدبیر آماده پرتاب/ انعقاد قرارداد برای ساخت ماهواره جدید

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: طراحی و ساخت ماهواره تدبیر در دانشگاه علم و صنعت به پایان رسیده و این ماهواره با توجه به نوع موشک و پرتابگری که برای آن در نظر می گیرند در نوبت پرتاب قرار دارد. ماهواره تدبیر آماده پرتاب/ انعقاد قرارداد برای ساخت ماهواره جدید

محمدعلی برخورداری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولین ماهواره ای که دانشگاه علم و صنعت به فضا فرستاد ماهواره نوید بود که با موفقیت پرتاب شد و پس از انجام ماموریت اصلی خود بازگشت.

وی با اشاره به برنامه های دانشگاه علم و صنعت برای ارتقا دانش فنی ساخت ماهواره تاکید کرد: دومین ماهواره علم و صنعت با پیشرفت مشخصات عملیاتی نسبت به ماهواره قبلی طراحی و ساخته شده و به سازمان فضایی ایران تحویل داده شد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه پرتاب ماهواره تدبیر در اختیار دانشگاه علم و صنعت نیست، گفت: این ماهواره با توجه به نوع موشک و پرتابگری که برای آن در نظر می گیرند در نوبت پرتاب قرار دارد.

برخورداری خاطرنشان کرد: هم اکنون قرارداد جدیدی برای ساخت ماهواره هایی با ظرفیت فنی بالاتر در این دانشگاه منعقد شده است چرا که ساخت ماهواره هایی با این ظرفیت دیگر امری عادی محسوب می شود و به همین دلیل روی کار بر توسعه تکنولوژی های متعلق به ماهواره تمرکز کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه تکنولوژی های زیادی در ساخت ماهواره به کار گرفته می شود افزود: هنوز در برخی زمینه ها نیازمند توسعه هستیم و در برخی زمینه ها البته به خود کفایی رسیده ایم، برای مثال هیات خارجی از کشور کره جنوبی که پیش از این بازدیدی از دانشگاه علم و صنعت داشت از پیشرفت های ما در تجهیزات جانبی ماهواره متعجب شد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه نیازمند توسعه فنی امکانات و تجهیزات به صورت مداوم در بخش ماهواره هستیم گفت: در حوزه ساخت ماهواره های دانشگاهی که بالاترین ماهواره های موجود در کشور محسوب می شوند شرایط خوبی داریم و دانش فنی این ماهواره ها در حال توسعه است.

وی با تاکید بر اینکه ماهواره تدبیر آماده پرتاب است اما اطلاعی از زمان پرتاب آن نداریم، خاطرنشان کرد: حدود ۸۰ محقق در پژوهشکده ماهواره دانشگاه علم و صنعت در حال فعالیت روی پروژه های ماهواره ای که سفارش کار آن داده شده است، هستند؛ اگرچه روند برخی پروژه های تحقیقاتی به دلیل کمبود اعتبار کند شده اما پروژه های ماهواره ای به سرعت در حال حرکت به سمت جلو هستند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.