کشف برج ۸ هزارمتری متحرک در سیاره عطارد+ تصاویر

جوینده کنجکاو موجودات فضایی با استناد به یکی از عکس های ناسا ادعای عجیبی را مطرح کرده است. کشف برج ۸ هزارمتری متحرک در سیاره عطارد+ تصاویر

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ "اسکات سی وارینگ" پژوهشگر در زمینه موجودات فضایی با استناد به یکی از عکس های ناسا که از سیاره عطارد تهیه شده است ادعای عجیبی را مطرح کرده است. وی در خصوص این عکس گفته است یک ساختمان عظیم به همراه یک برج سیاه مانند بلند در دهانه یک حفره سیاره عطارد قابل مشاهده است. بنا به گفته "اسکات" قطر این حفره احتمالا حدود ۷۵ هزار متر است که بنا به برآورد وی ارتفاع برجی که در کنار آن قرار گرفته به حدود ۸ هزار متر می رسد. وی ادعا می کند که این برج می تواند محل زندگی یا محل استخراج معدن متعلق به هزاران موجود فضایی باشد.

گفتنی است سیاره عطارد به علت نزدیک بودن به خورشید به عنوان یکی از داغ ترین سیارات در منظومه خورشیدی به شمار می رود. حداکثر دمای سطح این سیاره به حدود ۵۰۰ درجه سانتیگراد می رسد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.