کشف برج ۸ هزارمتری متحرک در سیاره عطارد+ تصاویر

جوینده کنجکاو موجودات فضایی با استناد به یکی از عکس های ناسا ادعای عجیبی را مطرح کرده است. کشف برج ۸ هزارمتری متحرک در سیاره عطارد+ تصاویر

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ "اسکات سی وارینگ" پژوهشگر در زمینه موجودات فضایی با استناد به یکی از عکس های ناسا که از سیاره عطارد تهیه شده است ادعای عجیبی را مطرح کرده است. وی در خصوص این عکس گفته است یک ساختمان عظیم به همراه یک برج سیاه مانند بلند در دهانه یک حفره سیاره عطارد قابل مشاهده است. بنا به گفته "اسکات" قطر این حفره احتمالا حدود ۷۵ هزار متر است که بنا به برآورد وی ارتفاع برجی که در کنار آن قرار گرفته به حدود ۸ هزار متر می رسد. وی ادعا می کند که این برج می تواند محل زندگی یا محل استخراج معدن متعلق به هزاران موجود فضایی باشد.

گفتنی است سیاره عطارد به علت نزدیک بودن به خورشید به عنوان یکی از داغ ترین سیارات در منظومه خورشیدی به شمار می رود. حداکثر دمای سطح این سیاره به حدود ۵۰۰ درجه سانتیگراد می رسد.