شناسایی کوتوله مرموز قهوه‌ای توسط ناسا

کوتوله‌های قهوه‌ای اشیا شناور با جرم کم و همجوشی هیدروژن پایدار در فضا هستند که آزادانه حرکت می‌کنند و چون برخی ویژگی‌های آنها با ستارگان متفاوت است به نام ستارگان نافرجام شناخته می‌شوند. این اجرام بسیار بزرگتر از سیارات بوده و جرمی همانند خورشید دارند و اغلب به حلقه گمشده بین ستارگان و سیارات معروفند. شناسایی کوتوله مرموز قهوه‌ای توسط ناسا

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس، کوتوله قهوه‌ای تازه کشف شده  OGLE- ۲۰۱۵-BLG-۱۳۱۹ نام دارد و مدار این کوتوله‌ قهوه‌ای سه واحد نجومی ستاره‌ میزبان خود است که در واقع پدیده‌ای نادر محسوب می‌شود و این پدیده صحرای کوتوله قهوه‌ای نام گرفته و موردی استثنایی است.

این کوتوله وزنی بین ۳۰ تا ۶۵ برابر جرم مشتری و حلقه دور این ستاره K نامیده شده که وزنی برابر نیمی از جرم خورشید است.

سرپرست این تحقیق یوسی شوارتزوالد در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در پاسادنای کالیفرنیا اظهار کرد: هدف ما درک چگونگی چرخش کوتوله‌ها در اطراف ستارگان و فاصله نسبی آنها با ستارگان میزبان است.

وی در ادامه افزود: به نظر می‌رسد این صحرا چندان هم که تصور می‌شود خشک نیست.

این شی با استفاده از روش لنز گرانشی و به کمک اسپیتزر ناسا و تلسکوپ‌های فضایی سویفت کشف شده است. میکرولنزیک تکنیکی برای شناسایی موقعیت اجرام آسمانی و اشیاست. این اولین‌بار است که دو تلسکوپ در این رویداد میکرولنزیک با یکدیگر همکاری دارند.

جفری بریدن دانشمند JPL اظهار کرد: امیدواریم در آینده مشاهدات بیشتری از رویدادهای میکرولنزیک برای شناسایی کوتوله‌های قهوه‌ای و سیستم‌های وابسته به سیارات شناسایی کنیم.

نتایج این تحقیق در نشریه Astrophysical منتشر شده است.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.