موتور فضایی غیرممکن ناسا شدنی است

تحقیقات جدید ناسا نشان داده طراحی یک موتور جنجالی و گیج‌کننده که می‌تواند سفرهای فضایی را بسیار سریع‌تر و ارزان‌تر کند، امکان‌پذیر است. موتور فضایی غیرممکن ناسا شدنی است

به گزارش ایسنا به نقل از وایرد، سیستم نیروی محرکه تجربی"EmDrive" که به نظر می‌رسد قوانین فیزیک را نقض می‌کند، نیروی محرکه کمی در یک تست آزمایشگاهی تولید کرده است.

این سیستم که بیش از ۱۰ سال پیش توسط راجر شاویر، محقق انگلیسی ساخته شده، با چرخاندن ریزموج‌ها در داخل یک محفظه مخروطی شکل به تولید نیروی محرکه می‌پردازد.

براساس قانون سوم حرکت نیوتون، برای هر عملی یک عکس‌العمل برابر و مخالف وجود دارد. در سیستم جدید این قانون کاربرد ندارد زیرا هیچ گازی از آن خارج نمی‌شود.

با این حال، نسخه EmDrive محققان مرکز فضایی جانسون ناسا حدود ۱.۲ میلی نیوتون نیرو بر کیلووات انرژی تولید کرد. این مقدار حدود ۱۰۰ برابر نیروی محرکه بیشتر از میزانی است که فضاپیمای خورشیدی با مهار فوتون‌های منتشر شده از خورشید می‌تواند بدست بیاورد.

سیستم EmDrive مانند بادبان‌های خورشیدی نیازی به سوخت ندارد. فضاپیمای مجهز به این سیستم می‌تواند همه ریزموج‌های لازم را تولید کند.

باورها بر این است که EmDrive منجر به ارزان‌تر وسریع‌تر شدن سفرهای فضایی خواهد شد و بطور نظری، راه را برای اکتشافات بزرگتر هموار خواهد کرد.

با این حال، این تحقیق تنها نوعی شاهد مثال بوده و به آزمایشات بیشتر برای جلوگیری از انواع خطاهای تجربی نیاز است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.