اولین سیستم ماهواره ای ناسا برای بررسی دقیق طوفان

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) موفق به طراحی یک سیستم ماهواره ای شده است که شدت دقیق طوفان را اندازه گیری و به پیش بینی محل و زمان وقوع آن کمک می کند. اولین سیستم ماهواره ای ناسا برای بررسی دقیق طوفان

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه ناسا، این سیستم ماهواره ای CYGNSS ( مخففCyclone Global Navigation Satellite System ) نام دارد و متشکل از هشت میکرو ماهواره است و اولین ماهواره ای است که ماموریت آن جمع آوری علوم مربوط به زمین است.

قرار است این ماهواره در تاریخ ۱۲ دسامبر سال جاری و از ایستگاه کیپ کاناورال و توسط راکت پگاسوس XL پرتاب شود. اطلاعات ارسال شده از این ماهواره محققان را قادر می کند که محل طوفان را ردیابی و شدت آن را پیش بینی کنند. با توجه به گرمای جهانی، این امر یکی از مهمترین معضلات علم هواشناسی است.

ماموریت ماهواره بین ناسا، دانشگاه میشیگان و موسسه تحقیقاتی سوت‌وست در آمریکا مشترک است. سیستم های کنونی ردیاب طوفان، شدت طوفان را از قسمت مرکزی طوفان اندازه گیری می کند. باران شدید در این قسمت، دید ماهواره را مات می کند.

در سیستم ماهواره ای CYGNSS از یک GPS پیشرفته استفاده شده و با استفاده از فناوری های تحلیلی و شبیه سازی، شدت طوفان دقیق تر اندازه گیری می شود. محققان این پروژه معتقدند با استفاده از سیستم های کنونی، نمی توان فهمید که در قسمت مرکزی طوفان و زیر باران شدید چه اتفاقی می افتد و قرار است سیستم جدید این شکاف را برطرف کند. هشت ماهواره موجود در CYGNSS ، طوفان را از تمام زوایا اندازه گیری می کنند و قادرند به طور همزمان شدت باد را از ۳۲ سطح اقیانوسی ثبت کنند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.