درخشان‌ترین ماه ۷۰ سال اخیر را شاهد باشید

مردم زمین دوشنبه شب (۲۳ آبان) می‌توانند شاهد بزرگترین و درخشانترین ابرماه در ۷۰ سال اخیر باشند. درخشان‌ترین ماه ۷۰ سال اخیر را شاهد باشید

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، در این رویداد نادر، ماه به نزدیکترین فاصله خود از زمین یعنی تا ۳۵۶ هزار و ۵۰۶ کیلومتری سیاره خواهد رسید و از این رو، ناسا آن را "اَبَر ماه" خارق‌العاده خوانده است.

این پدیده که پیش از این در سال ۱۹۴۸ رخ داده بود، تا ۱۸ سال آینده اتفاق نخواهد افتاد و فرصت بعدی مشاهده آن ۲۵ نوامبر ۲۰۳۴ خواهد بود.

فردا ماه در زمان حضیض خود که نزدیکترین فاصله آن با زمین است، حدود ۱۴ درصد بزرگتر از زمان عادی خواهد بود. همچنین به دلیل نزدیک بودن زمین به خورشید در این زمان از سال، پدیده ابرماه از درخشش بیشتری برخوردار خواهد بود.

به گفته ستاره‌شناسان، این ابرماه برای چند روز ادامه خواهد داشت و بهترین حالت برای مشاهده آن، خروج از آلودگی‌های نوری شهر و تماشای این پدیده در خارج شهر است. این پدیده شاید برای مردم عادی چندان محسوس نباشد، اما ستاره‌شناسان می‌توانند با دوربین‌ها و لوازم خاص خود از این رویداد نادر لذت ببرند.

این پدیده دوشنبه (۲۳ آبان) عصر در ساعت ۱۷:۲۲ در تهران قابل مشاهده خواهد بود.