زندگی در کجای مریخ ممکن است؟

دانشمندان می‌گویند زندگی در مریخ تنها می‌تواند زیر سطح ظاهری آن وجود داشته باشد. زندگی در کجای مریخ ممکن است؟

گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان - به گفته دانشمندان سیاره سرخ ۱۰ هزار برابر خشک‌تر از خشک‌ترین بیابان‌های روی زمین و خشک و بی‌آب و علف است.

بر اساس گزارش ایندیپندنت، سطح مریخ تقریباً عاری از آب‌های سطحی است و با مناطقی پوشیده شده است که خشک‌تر از خشک‌ترین بیابان‌های روی زمین است.

بر اساس این گزارش، اگر قرار باشد زندگی در مریخ جریان داشته باشد یا قرار باشد برای زندگی مساعد باشد باید آن را " بسیار پایین تر از سطح" مریخ جستجو کرد.

پیش از این یک تیم بین المللی از محققان شواهدی از زنگ زدگی بر روی فلزاتی که به واسطه شهاب سنگ‌هایی که از سمت سیاره سرخ به زمین آمده بودند یافتند و آنرا دلیلی بر وجود رطوبت در این سیاره قلمداد کرده بودند.

اما تحقیقات جدید، دانشگاهیان دانشگاه استرلینگ، نشان می‌دهد زنگ‌زدگی روی این شهاب‌سنگ‌ها فقط به علت مقدار بسیار کمی از مایعات که در مسیر آن به زمین تولید شده است.

دکتر «شرودر» مسئول این تیم تحقیقاتی در این رابطه گفت: "شواهد نشان می‌دهد که بیش از سه میلیارد سال پیش مریخ مرطوب و قابل سکونت بوده است".