سفری متفاوت به مریخ و ایستگاه فضایی از روی زمین

محققان ناسا امکانات جالب توجهی را فراهم کرده اند که طی آن می توان با استفاده از واقعیت مجازی راهی مریخ شد و از نزدیک با بخشهای مختلف ایستگاه فضایی بین المللی آشنا شد. سفری متفاوت به مریخ و ایستگاه فضایی از روی زمین

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اسپیس، این نوآوری دیدنی که در جریان برگزاری یک رویداد علمی – فضایی در دانشگاه نیویورک رونمایی شد به علاقمندان این امکان را می دهد تا سفری با جزئیات کامل به سطح مریخ داشته و از دیدن مناظر آن لذت ببرند.

همچنین به لطف ابزاری موسوم به Project Sidekick این امکان فراهم شده که افراد راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده و از نزدیک بخش ها و قطعات مختلف این آزمایشگاه مداری را مشاهده کنند.

با این حال امکان سفر به مریخ از طریق این نوآوری جذابیت های خاص خود را دارد به طوری که گرچه مریخ نورد آتی ناسا یعنی Mars ۲۰۲۰ هنوز راهی این سیاره نشده اما علاقمندان می توانند با به سرگذاشتن این هولولنزها، از نزدیک با نحوه حرکت آن بر روی مریخ آشنا شده و حتی آن را دستکاری کنند.

محققان در ارائه این نوآوری از تصاویر پانارومای ثبت شده توسط مریخ نوردانی که بخشهای مختلف این سیاره را درنوردیده اند استفاده کرده تا شرایطی را مهیا کنند که علاقمندان به علوم فضایی و اکتشافات در سایر سیارات از هم اکنون بتوانند شرایط زندگی در سیاره ای همچون مریخ را درک کنند.