سفری متفاوت به مریخ و ایستگاه فضایی از روی زمین

محققان ناسا امکانات جالب توجهی را فراهم کرده اند که طی آن می توان با استفاده از واقعیت مجازی راهی مریخ شد و از نزدیک با بخشهای مختلف ایستگاه فضایی بین المللی آشنا شد. سفری متفاوت به مریخ و ایستگاه فضایی از روی زمین

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اسپیس، این نوآوری دیدنی که در جریان برگزاری یک رویداد علمی – فضایی در دانشگاه نیویورک رونمایی شد به علاقمندان این امکان را می دهد تا سفری با جزئیات کامل به سطح مریخ داشته و از دیدن مناظر آن لذت ببرند.

همچنین به لطف ابزاری موسوم به Project Sidekick این امکان فراهم شده که افراد راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده و از نزدیک بخش ها و قطعات مختلف این آزمایشگاه مداری را مشاهده کنند.

با این حال امکان سفر به مریخ از طریق این نوآوری جذابیت های خاص خود را دارد به طوری که گرچه مریخ نورد آتی ناسا یعنی Mars ۲۰۲۰ هنوز راهی این سیاره نشده اما علاقمندان می توانند با به سرگذاشتن این هولولنزها، از نزدیک با نحوه حرکت آن بر روی مریخ آشنا شده و حتی آن را دستکاری کنند.

محققان در ارائه این نوآوری از تصاویر پانارومای ثبت شده توسط مریخ نوردانی که بخشهای مختلف این سیاره را درنوردیده اند استفاده کرده تا شرایطی را مهیا کنند که علاقمندان به علوم فضایی و اکتشافات در سایر سیارات از هم اکنون بتوانند شرایط زندگی در سیاره ای همچون مریخ را درک کنند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.