پرتاب ماهواره هواشناسی هیماواری۹ به فضا

ژاپن ماهواره هواشناسی هیماواری ۹ ( Himawari-۹ ) را با کمک موشک H-II از پایگاه فضایی « تانه گاشیما» در استان « کاگوشیما» در جنوب غربی این کشور به فضا پرتاب کرد. پرتاب ماهواره هواشناسی هیماواری۹ به فضا

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ساینس، این فضاپیما برای کمک به پیش‌بینی آب و هوا و ارسال اطلاعات ضروری در این زمینه برای مناطق آسیا و اقیانوس آرام مثل ژاپن، نیوزلند، استرالیا، جنوب شرقی آسیا و مناطق مجاور به فضا پرتاب شده است.

لغت هیماواری به زبان ژاپنی به معنای گل آفتابگردان است و ماهواره جدید قابلیت تصویربرداری از مناطق خاص با سرعت ۲.۵ دقیقه را دارد. ماهواره هیماواری ۹ در گروه نخستین ماهواره‌های هواشناسی نسل جدید در جهان معرفی شده است و انتظار می‌رود این ماهواره به همراه ماهواره هیماواری ۸ اطلاعات لازم و ضروری را به آژانس هواشناسی و وزارت حمل‌ونقل ژاپن مخابره کند.

است وزن این ماهواره حدود کیلوگرم ۳۵۰۰ و در ساعت ۳:۴۷ دقیقه دوم نوامبر از موشک جدا شده و با موفقیت در مدار مورد نظر قرار گرفته است.

انتظار می‌رود ماهواره هیماواری ۹ تصاویر دقیقی از طوفان‌ها، ابرها و دیگر سیستم‌های هواشناسی برای پیش‌بینی هوا در ژاپن و غرب اقیانوس آرام ارائه دهد.

دو ماهواره هیماواری ۸ و هیماواری ۹ جایگزین ماهواره‌هایMTSAT ۱R و MTSAT ۲ ژاپن شده‌اند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.