طراحی حسگر بویایی برای کاوشگرهای آینده ناسا

ارتش آمریکا در حال حاضر از تکنیک حسی برای نظارت از راه دور بر هوا به منظور شناسایی مواد شیمیایی تهدیدکننده، پاتوژن‌ها و مواد سمی استفاده می‌کند و ناسا نیز به تازگی تصمیم گرفته از این روش برای کشف حیات بیگانه در مریخ یا اهداف دیگر در منظومه شمسی بهره ببرد. طراحی حسگر بویایی برای کاوشگرهای آینده ناسا

به گزارش ایسنا به نقل از سای‌تک، ابزار جدید سنجش از راه دور ناسا که "لیدار نمایشگر زیستی" (BILI) نام دارد، از اصول رادارها استفاده می‌کند، اما به جای بررسی امواج رادیویی، به تحلیل ترکیبات ذرات جو با نور می‌پردازد.

ناسا در فرآیند تشخیص مواد شیمیایی در جو زمین از ابزارهای فلورانس استفاده کرده است، اما این تکنیک هنوز در تحقیقات سیاره‌ای آزمایش نشده است.

با این حال، تیم دانشمندان ناسا در مورد کاربردهای آینده این ابزار بسیار هیجان‌زده هستند. دلیل منحصربفرد بودن این روش، گذشته از کاربرد آن در مناطق دیگر کیهان، امکان تشخیص سریع سطوح بسیار کم مواد آلی پیچیده از راه دور است.

شیوه ساخت این ابزار نشان می‌دهد که بطور خودکار به دنبال نشانگرهای زیستی در توده‌های گاز گشته و به مناطقی دست خواهد یافت که به سختی برای یک کاوشگر عادی قابل دسترسی است. همچنین سطح تحلیل و بررسی این کاوشگر بسیار دقیق بوده و دارای کاربرد بسیار گسترده است.

علاوه بر آن به دلیل انجام تحلیل‌های از راه دور، احتمال آلوده شدن نمونه‌ها با سایر مواد و تاثیرگذاری آن‌ها بر نتیجه آزمایشات کمتر است. با توجه به این ویژگی‌ها، ابزار جدید نشانگر یک وسیله تکمیلی کامل برای استفاده به همراه طیف‌سنج‌های حسگر نقطه‌ای است که نمی‌توانند میزان مواد قابل بررسی توسط BILI را به تنهایی تحلیل کنند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.