کشف یک شهاب سنگ عجیب روی مریخ

مریخ نورد "کنجکاوی" ناسا در حال حاضر در حال بالا رفتن از دامنه کوه شارپ برای رسیدن به محل اکتشاف بعدی خود بوده و در این حین به یک جسم عجیب و غریب برخورد کرده است. کشف یک شهاب سنگ عجیب روی مریخ

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمودو، اوایل این هفته این کاوشگر موفق به کشف یک شهاب سنگ فلزی کوچک شد که دارای برخی از ویژگی‌های عجیب و غریب بود.

کنجکاوی با استفاده از تصویرساز کنترل از راه دور ChemCam یک شات دقیق و نزدیک از این جسم که اصطلاحا Egg Rock نام گرفته ضبط کرده است.

محققان در دانشگاه ایالتی آریزونا نشان دادند که این شهاب سنگ از نیکل-آهن ساخته شده است.

این شهاب سنگ آهنی به احتمال زیاد از هسته سیاره‌ای یک خرده سیاره سرچشمه گرفته و احتمالا از کمربند سیارک‌ها آمده است.

کاوشگر کنجکاوی پیشتر نیز موفق به یافتن شهاب سنگ بر سطح مریخ شده بود اما این شیء جدید دارای برخی از ویژگی‌های منحصر به فرد بوده که شهاب سنگ‌های پیشین نداشتند.

این شهاب سنگ به طرز قابل ملاحظه‌ای صاف بوده و در عین حال دارای چندین شیار عمیق است که به الگوهای آب و هوایی کلاسیک اشاره دارد.

سطح مریخ مملو از شهاب سنگ بوده و بنابراین یافتن موارد این چنینی غیر معمول نیست . شهاب سنگ‌ها می‌توانند به مدت میلیون‌ها سال بر روی سیاره سرخ بمانند و شرایط آب و هوایی مانند رطوبت و اکسیژن و اکسیده شدن بر روی آنها تاثیری ندارد.

این شهاب سنگها با توجه به ماهیت آهنی که دارند بسیار با دوام بوده و به احتمال زیاد در مقایسه با اجسام کم تراکم احتمال بیشتری برای سالم ماندن آنها وجود دارد.

مریخ همچنین دارای یک جو بسیار نازک بوده بنابراین انواع شهاب سنگ‌ها در اطراف آن پراکنده شده‌اند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.