آنتن ماهواره‌ای عظیم ایالات متحده راه‌اندازی شد

یکی دیگر از گام‌های بزرگ در ماموریت‌های مریخ ساخت آنتن ماهواره عظیم توسط آژانس فضایی امریکاست که برای ردیابی و ارتباط با پروازهای فضایی با سرنشین به مریخ مورد استفاده قرار خواهد گرفت. آنتن ماهواره‌ای عظیم ایالات متحده راه‌اندازی شد

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، این آنتن ماهواره در نزدیک پایتخت استرالیا، کانبرا راه‌اندازی خواهد شد.

ساخت این ماهواره عظیم ۹۲ میلیون دلار هزینه در بر داشته است.

دستگاه مذکور دومین نوع از دستگاه‌های مورد استفاده شبکه آژانس فضایی ایالات متحده در مراکز تحقیقاتی مشابه کالیفرنیا و اسپانیاست.

گلن ناگل مدیر توسعه تعلیم و آموزش عموم در مجتمع کانبرا اظهارکرد: این آنتن در ماموریت‌های ناسا به ماه، مریخ و حتی ماموریت‌های رباتیک اروپا کمک‌کننده خواهد بود.

با این آنتن قادریم با دیگر ماهواره‌ها هماهنگ شده و فضاپیماهای دورتر را با فرکانس بالاتر مشاهده کنیم.

این آنتن ماهواره به مدت چند هفته مورد آزمایش کاربردی قرار گرفته و هم اکنون آماده همکاری در بیش از ۴۰ ماموریت فضایی است.

آنتن ۳۴ متری جدید نیازمند گروه ۲۰ نفره‌ای برای راه‌اندازی بوده و۸۷ نفر نیز در سایت مورد نظر فعالیت می‌کنند.