قدرتمندترین راکت چینی به فضا پرتاب شد

چین از پرتاب موفقیت آمیز قدرتمندترین راکت ساخت خود به فضا خبر داد. قدرتمندترین راکت چینی به فضا پرتاب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از کریستین ساینس مانیتور، چین به عنوان یکی از قدرتهای نوظهور در عرصه فضا و اکتشافات فضایی همچون ناسا و اروپا به دورنمایی فراتر از مدار زمین فکر می کند.

این کشور به تازگی و در راستای تحقق بخشیدن به رؤیای سفر به مریخ راکتی را به فضا پرتاب کرد که گفته می شود یکی از قدرتمندترین راکتهای ساخت دست بشر محسوب می شود.

این راکت ۵.۶ متری که Long March ۵ نام دارد با موفقیت از مرکز پرتاب فضایی ونچانگ چین به فضا پرتاب شد.

بر اساس آنچه که دانشمندان چینی عنوان کرده اند این راکت قابلیت حمل تا ۲۵ تن محموله های باری به مدار پایین زمین را دارد.

در جریان پرتاب این راکت ماهواره ای راهی مدار زمین شد که از آن برای آزمایش طیف متنوعی از فناوریها و اهداف علمی استفاده می شود که از آن جمله می توان به مشاهده دقیق زباله های فضایی و پیش رانش الکتریکی اشاره کرد.

ساخت این راکت بخشی از برنامه فضایی چین محسوب می شود که با سرعت خیره کننده ای در حال رشد و توسعه است.

چین در نظر دارد تا سال ۲۰۲۲ ایستگاه فضایی سرنشین دار خود را در مدار زمین راه اندازی کند. همچنین انجام مأموریت بدون سرنشین در مریخ در حد فاصل ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۰ از دیگر برنامه های مهم این کشور بزرگ آسیایی محسوب می شود.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.