برای نخستین بار نقشه کهکشان راه شیری با همه جزییات کشیده شد

دانشمندان برای نخستین بار در تاریخ نقشه دقیق از محل استقرار همه ستاره‌ها و سیاره‌های موجود در کهکشان راه شیری را تهیه کردند. برای نخستین بار نقشه کهکشان راه شیری با همه جزییات کشیده شد

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، دانشمندان دو دستگاه از بزرگترین تسلکوپ‌های فضایی را مورد استفاده قرار دادند تا به کمک آنها بتوانند نقشه‌ کهکشان راه شیری با دقیق‌ترین جزییات را برای نخستین بار در تاریخ تهیه کنند.

اخترشناسان در کشورهای آلمان و استرالیا هیدروژون معلق به عنوان فراوان‌ترین عنصر موجود در فضا و جزء‌ اصلی ستاره‌ها و سیاره‌ها را تحلیل کردند تا از این طریق بتوانند دقیق‌ترین نقشه کهکشان راه شیری را طراحی کنند.

این نقشه غلظت ستاره‌ها و کهکشان‌های کوچک در سراسر آسمان را مشخص کرد و در پایان معلوم شد کدام نقطه‌ها از راه شیری تراکم بیشتری از اجرام را شامل می‌شوند.

نقشه راه شیری به گونه‌ای طراحی شده است که همچنین میزان تراکم هیدروژن را هم نشان می‌دهد. ابرهای ماژلانی در این نقشه به صورت کمرنگ‌تر نمایان شده‌اند محل استقرار دقیق همه ستاره‌ها و سیاره‌ها مشخص شده است.

«لیستر استِیولی-اسمیت» از اعضای مرکز تحقیقات اخترشناسی رادیویی (ICRAR) در این خصوص گفت: «ما سرانجام موفق شدیم نقشه همه آسمان را در اختیار بگیریم. این نقشه از آنچه که تاکنون به عنوان نقشه‌های جزئی از بخش‌های مختلف آسمان تهیه شده بود بسیار جامع‌تر است».

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.