ارسال نخستین تصویر مریخ نشین منهدم شده اروپا به زمین

نخستین تصاویر از کاوشگر منهدم شده اروپا در مریخ نشان می دهد که تقریبا چیزی از آن باقی نمانده است. ارسال نخستین تصویر مریخ نشین منهدم شده اروپا به زمین

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روزنامه تلگراف، مریخ نشین شیاپارلی متعلق به آژانس فضانوردی اروپا (اسا) یک دقیقه مانده به فرود بر روی این سیاره ضمن برخورد شدید با آن منهدم شد تا یکی از بزرگترین و پرهزینه ترین مأموریتهای تاریخ این آژانس فضانوردی ناکام مانده باشد.

اکنون که چند روز از این حادثه می گذرد، نخستین تصاویر از این کاوشگر منهدم شده به زمین رسیده است.

بر اثر این برخورد حفره ای به عمق حدود ۴۵ سانتیمتر در سطح مریخ ایجاد شده است.

این تصویر توسط مدارگرد شناسایی کننده مریخ متعلق به آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) گرفته و به زمین مخابره شده است. در این تصویر محل سقوط و از هم فروپاشیدن این مریخ نشین به خوبی دیده می شود.

در این تصویر جالب توجه، محل سقوط مریخ نشین شیاپارلی همچون یک نقطه سیاه دیده می شود.

ارتباط زمین با این کاوشگر پس از ورود آن به اتمسفر مریخ قطع شد.

درصورتیکه این کاوشگر فرود موفقیت آمیزی بر روی مریخ انجام می داد به نخستین مریخ نشین متعلق به اروپا تبدیل می شد که توانسته خود را به سلامت به سیاره مرموز برساند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.