۳ مسافر فضایی به زمین بازگشتند

سه فضانورد ایستگاه فضایی بین المللی پس از شش ماه انجام ماموریت با کپسول ویژه فضاپیمای سایوز روسی به زمین بازگشتند. ۳ مسافر فضایی به زمین بازگشتند

به گزارش ایرنا، مرکز هدایت پروازهای فضایی روسیه امروز (یکشنبه )اعلام کرد: کپسول ویژه فضاپیمای سایوز حامل فضانوردان در قزاقستان فرود آمد و بیش از ۱۰ فروند بالگرد و هواپیما نیز در عملیات جست وجوی کپسول حامل فضانوردان شرکت داشتند.

آناتولی ایوانیشین فضانورد روس، تاکویا اونیشی فضانورد ژاپنی و کیتلین روبینس آمریکایی افرادی بودند که به زمین بازگشتند.

این فضانوردان در طول ماموریت شش ماهه خود در ایستگاه فضایی بین المللی ۴۰ آزمایش در شرایط ویژه انجام دادند.

بخش عمده این آزمایش ها مربوط به تاثیر شرایط فضایی بر بدن و ارگانیسم موجودات زنده و مواد مختلف بود.

افزون بر این آزمایش ها، فضانوردان سامانه جدید هدایت فضاپیمای جدید سایوز را که چند ماه پیش به فضا پرتاب شد، آزمایش کردند.

در زمان حاضر سه فضانورد در ایستگاه فضایی بین المللی هستند.

پرتاب بعدی فضاپیمای سرنشین دار ۲۷ آبان انجام می شود که سایوز.ام.اس-۰۳ سه فضانورد را به ایستگاه فضایی بین المللی می رساند.

ایستگاه فضایی بین المللی که با مشارکت بیش از ۱۵ کشور ساخته و آبان ۱۳۷۷ نیز به فضا پرتاب شد، در مدار نزدیک در ارتفاع ۳۳۰ تا ۴۳۵ کیلومتری از سطح زمین در حرکت است و روزی ۱۵ بار دور این سیاره گردش می‌کند .

این ایستگاه محصول همکاری مشترک سازمان های فضایی آمریکا، روسیه، اروپا، ژاپن، و کانادا است، سازمان فضایی برزیل نیز با این برنامه همکاری می کند و چین نیز علاقه خود را برای پیوستن به این جمع بویژه از طریق همکاری با سازمان فضایی روسیه اعلام کرده است.

روسیه تنها دارنده امکانات پرتاب موشک برای حمل ماهواره و تاسیسات فضایی به کشورهای دیگر است که آمریکا و اعضای اتحادیه اروپا از این سامانه ها روسی استفاده می کنند و حتی از پایگاه های خارج از مرزهای خود نیز عملیات پرتاب را برای کشورهای دیگر اجرا می کند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.