فضانوردان "ماموریت ۴۹" به زمین بازمی‌گردند

اعضای خدمه اکسپدیشن ۴۹ که در ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) بودند، پس از اتمام ماموریت ۱۱۵ روزه خود در فضا به زمین باز خواهند گشت. فضانوردان "ماموریت ۴۹" به زمین بازمی‌گردند

به گزارش ایسنا به نقل از زی‌نیوز، این ماموریت که در ماه ژوئیه سال جاری راه‌اندازی شده بود، در حال حاضر به پایان رسیده و سه خدمه آن در تاریخ ۲۹ اکتبر ایستگاه فضایی را به مقصد زمین ترک خواهند کرد.

به گفته ناسا، فرمانده این ماوریت که آناتولی ایوانیشین از آژانس فضایی روسیه روسکاسموس نام دارد، به همراه مهندس پرواز کیت رابینز از ناسا و تاکویا اونیشی از آژانس اکتشافات فضایی ژاپن، فضاپیمای سایوز را از ایستگاه فضایی جدا کرده و در روز شنبه ۳۰ اکتبر در ساعت ۹:۵۹ به وقت قزاقستان در این کشور فرود خواهند آمد.

این سه فضانورد در طول ماموریت ۱۱۵ روزه خود، صدها آزمایش در زمینه زیست شناسی، بیوتکنولوژی، علوم فیزیکی و علوم زمین در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام داده‌اند.

تلویزیون ناسا فرود این سه فضانورد در قزاقستان را به صورت زنده پوشش خواهد داد.

پس از جدا شدن این سه فضانورد از ایستگاه فضایی بین‌المللی، ماموریت اکسپدیشن ۵۰ به رهبری شین کیمبرو و همکارانش سرگئی ریژیکوف و آندری بوریسنکو از آژانس فضایی روسیه آغاز خواهد شد.