فضانوردان "ماموریت ۴۹" به زمین بازمی‌گردند

اعضای خدمه اکسپدیشن ۴۹ که در ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) بودند، پس از اتمام ماموریت ۱۱۵ روزه خود در فضا به زمین باز خواهند گشت. فضانوردان "ماموریت ۴۹" به زمین بازمی‌گردند

به گزارش ایسنا به نقل از زی‌نیوز، این ماموریت که در ماه ژوئیه سال جاری راه‌اندازی شده بود، در حال حاضر به پایان رسیده و سه خدمه آن در تاریخ ۲۹ اکتبر ایستگاه فضایی را به مقصد زمین ترک خواهند کرد.

به گفته ناسا، فرمانده این ماوریت که آناتولی ایوانیشین از آژانس فضایی روسیه روسکاسموس نام دارد، به همراه مهندس پرواز کیت رابینز از ناسا و تاکویا اونیشی از آژانس اکتشافات فضایی ژاپن، فضاپیمای سایوز را از ایستگاه فضایی جدا کرده و در روز شنبه ۳۰ اکتبر در ساعت ۹:۵۹ به وقت قزاقستان در این کشور فرود خواهند آمد.

این سه فضانورد در طول ماموریت ۱۱۵ روزه خود، صدها آزمایش در زمینه زیست شناسی، بیوتکنولوژی، علوم فیزیکی و علوم زمین در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام داده‌اند.

تلویزیون ناسا فرود این سه فضانورد در قزاقستان را به صورت زنده پوشش خواهد داد.

پس از جدا شدن این سه فضانورد از ایستگاه فضایی بین‌المللی، ماموریت اکسپدیشن ۵۰ به رهبری شین کیمبرو و همکارانش سرگئی ریژیکوف و آندری بوریسنکو از آژانس فضایی روسیه آغاز خواهد شد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.