دعوت ناسا برای بازدید از تلسکوپ "جیمز وب"

ناسا از رسانه‌ها برای بازدید از رصدخانه بزرگ بعدی خود، یعنی تلسکوپ فضایی جیمز وب و آیینه‌های این تلسکوپ دعوت به عمل آورده است. دعوت ناسا برای بازدید از تلسکوپ "جیمز وب"

به گزارش ایسنا به نقل از ناسا، چارلز بولدن مدیرعامل ناسا در تاریخ دوم نوامبر به همراه سایر مدیران و کارشناسان این سازمان از ساعت ۹ تا ۰۹:۳۰ قبل از ظهر، به ارائه توضیح درباره بزرگترین و پیچیده ترین تلسکوپ فضایی جهان و نقش آن در آشکارسازی حقایق این جهان خواهد پرداخت.

این رویداد که در مرکز پروازهای فضایی گودارد ناسا در گرین بلت مریلند رخ خواهد داد، به صورت زنده از تلویزیون ناسا پخش خواهد شد و جزئیات آن نیز در وب سایت این آژانس قرار خواهد گرفت.

پس از ارائه توضیحات توسط بولدن، رسانه‌ها این فرصت را خواهند داشت تا به مشاهده این تلسکوپ و آیینه‌های آن پرداخته و با دانشمندان و مهندسان این پروژه مصاحبه کنند.

رسانه‌هایی که مایل به شرکت در این جلسه هستند باید با لورا بتز با آدرس آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید یا شماره ۳۰۱-۲۸۶-۹۰۳۰ تماس گرفته و راس ساعت ۸:۳۰ تا ۰۸:۵۰ در مرکز فضایی گودارد حضور پیدا کنند.

تلسکوپ جیمز وب به بررسی تمام مراحل تاریخ جهان ما، از اولین درخشش‌های نورانی از انفجار بزرگ تا شکل گیری سیستم‌های سیاره ای دارای حیات و تکامل منظومه شمسی ما خواهد پرداخت.

تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بزرگترین و پیچیده ترین رصدخانه فضایی این آژانس بوده که تا به حال ساخته شده است.

این تلسکوپ که محصول مشترک ناسا و سازمان فضایی اروپا است، در سال ۲۰۱۸ راه اندازی خواهد شد و به ما برای درک اسرار کیهانی کمک خواهد کرد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.