فضاپیمای جونو بازهم با مشکل مواجه شد

سازمان فضایی آمریکا(ناسا) با اشاره به اینکه فضاپیمای 'جونو' این سازمان در عرض کمتر از یک هفته برای بار دوم با مشکل مواجه شده است، اعلام کرد: جونو دسترسی به کامپیوتر اصلی خود را از دست داده است. فضاپیمای جونو بازهم با مشکل مواجه شد

به گزارش روز جمعه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، ناسا اعلام کرد فضاپیمای جونو اندکی قبل از عبور مداری از نزدیکی مشتری در روز چهارشنبه، دسترسی به کامپیوتر اصلی و تجهیزات علمی خود را از دست داده است.

دسترسی نداشتن جونو به این تجهیزات برنامه های رصد این غول منظومه شمسی از فاصله ای بسیار نزدیک را از بین می برد.

این واقعه یک روز پس از آن رخ داد که گمان می رود سازمان فضایی اروپا مریخ نشین خود را در این سیاره قرمز از دست داده است.

این دومین شکست جونو در کمتر از یک هفته است. فضاپیمای جونو که انرژی آن از صفحات خورشیدی تامین می شود، در این ماموریت ۱.۱ میلیارد دلاری در صدد کشف قطب ها، اتمسفر و ترکیبات داخل سیاره مشتری است.

جونو در چهارم ژوئیه ۲۰۱۶ در مدار قطبی سیاره مشتری قرار گرفت. این کاوشگر فضایی در پنجم اوت ۲۰۱۱ از فلوریدا به فضا پرتاب شده و شرکت لاکهید مارتین و موسسه تحقیقات جنوب غربی سازنده و پیمانکار هدایت آن هستند.

این فضاپیما در مدار قطبی این سیاره قرار گرفته تا ترکیب، میدان گرانشی، میدان مغناطیسی، و مگنتوسفرِ مشتری را بررسی کند.

جونو همچنین تلاش هایی برای یافتن سرنخ هایی در مورد چگونگی تشکیل این سیاره، از جمله احتمال داشتن یک هسته سنگی، مقدار آب موجود در ژرفای جو آن، توزیع انبوه جرمی، و بادهای عمیق آن؛ که سرعت آن می تواند تا ۶۱۸ کیلومتر ( ۳۸۴ مایل) در ساعت برسد، خواهد داشت .

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.