محل احتمالی سقوط "شیاپارلی" در مریخ پیدا شد

مدارگرد شناسایی مریخ ناسا(MRO) محل احتمالی سقوط کاوشگر "شیاپارلی" آژانس فضایی اروپا را پیدا کرد. محل احتمالی سقوط "شیاپارلی" در مریخ پیدا شد

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، مدارگرد شناسایی مریخ ناسا (MRO) محلی را شناسایی کرده که به احتمال زیاد همان محل سقوط کاوشگر شیاپارلی آژانس فضایی اروپا است.

این مدارگرد موفق به شناسایی یک نقطه روشن و قسمت‌های تیره بر روی سطح مریخ و در نزدیکی منطقه‌ای شده است که قرار بوده کاوشگر شیاپارلی در آنجا فرود بیاید.

کاوشگر شیاپارلی بخشی از ماموریت آژانس فضایی اروپا به مریخ موسوم به اگزومارس(ESA) است. ناسا معتقد است که نقاط کشف شده بقایای چتر نجات و ماژول این کاوشگر هستند.

در حال حاضر تنها یک تصویر بی کیفیت در اختیار این دانشمندان بوده و آنها ناچارند تا هفته آینده که این مدارگرد بار دیگر از سطح مریخ گذر می‌کند صبر کنند تا تصاویری با وضوح بالا از دوربین‌های با کیفیت را به دست بیاورند.

ماموریت هفت ماهه فضاپیمای "اگزومارس" آژانس فضایی اروپا برای جستجوی حیات در سطح مریخ هفته گذشته آغاز شد اما پس از جدا شدن فرودگر "شیاپارلی" از مدارگرد خود و درست قبل از فرود آن به سیاره سرخ، این فرودگر ناپدید شد و تاکنون دانشمندان اطلاعات دقیقی از سرنوشت آن ندارند.

مقامات آژانس فضایی اروپا هنوز هم این ماموریت را یک موفقیت بزرگ می‌دانند و امید دارند که در روزهای آینده و کسب اطلاعات از وضعیت این فرودگر به ماموریت مهم خود ادامه دهند.

محل احتمالی سقوط "شیاپارلی" در مریخ پیدا شد

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.