دو فضانورد چینی وارد ایستگاه فضایی این کشور شدند

دو فضانورد چینی در ماموریتی با هدف توسعه توانایی های چین به عنوان یک قدرت فضایی وارد آزمایشگاه فضایی تیانگونگ ۲ شده اند. دو فضانورد چینی وارد ایستگاه فضایی این کشور شدند

به گزارش  ایرنا، آنها روز دوشنبه با راکت شنژو-۱۱ از شمال چین راهی فضا شده بودند و در ساعت ۰۳:۲۴ به وقت پکن در تیانگونگ ۲ پهلو گرفتند.

جینگ هایپنگ و چن دانگ طی ۳۰ روز آینده در این ایستگاه مشغول انجام مجموعه ای از آزمایش ها خواهند بود.این طولانی ترین ماموریت فضانوردان این کشور در فضاست.

ایستگاه در ارتفاع ۳۹۳ کیلومتری از سطح زمین قرار دارد و به گفته رسانه های دولتی فرآیند پهلوگیری و ورود فضانوردان که از راه دور از زمین کنترل می شد دو ساعت طول کشید.

تلویزیون دولتی چین صبح چهارشنبه تصاویر زنده ویدئویی از پهلوگیری و ورود فضانوردان به ایستگاه با عبور از دهانه ای به قطر ۸۰ سانتیمنتر را نشان داد.

چین سومین کشور پس از آمریکا و روسیه است که ماموریت های انسانی به فضا انجام می دهد.

این کشور که در برنامه ایستگاه بین المللی فضایی شرکت ندارد قصد ایجاد یک پایگاه دایمی در فضا تا سال ۲۰۲۲ را دارد.

چین قصد دارد با ارسال ماژول های اضافی تیانگونگ ۲ را در چند سال آینده گسترش دهد.

چین پول و تلاش زیادی خرج برنامه فضایی اش کرده است و می خواهد حداقل ۲۰ ماموریت فضایی در سال جاری انجام دهد.