اورانوس ۲ قمر خود را پنهان کرده است

دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که احتمالا اورانوس دو قمر خود را در میان حلقه هایش پنهان کرده است. اورانوس ۲ قمر خود را پنهان کرده است

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از تک تایمز، دانشمندان داده های به دست آمده توسط فضاپیمای وویجر ۲ را که در سال ۱۹۸۶ در دنیای اکتشافات فضایی خبرساز شده بود بازبینی کرده و مورد تجزیه و تحلیل دوباره قرار داده اند.

آنها در خلال این بررسی ها متوجه دو قمر اورانوس شده اند که در حلقه های آن پنهان شده اند.

کنکاش دوباره در یافته های وویجر ۲ توسط دو تن از دانشمندان سیاره شناسی دانشگاه آیداهوو صورت گرفته است.

اورانوس سومین سیاره بزرگ منظومه شمسی محسوب می شود که تاکنون برای آن ۲۷ قمر شناسایی شده است و نکته جالب اینجاست که دو قمر تازه شناسایی شده در مقایسه با این ۲۷ قمر فاصله کمتری با اورانوس دارند.

همین فاصله اندک موجب شده که در حلقه های اورانوس شاهد الگوهای مواجی باشیم.

اورانوس به واسطه فاصله زیادی که از زمین دارد همواره با انبوهی از ناشناخته ها برای دانشمندان تصور می شده است و تقریبا می توان گفت تمامی آنچه که درباره این سیاره می دانیم نتیجه بررسیهای صورت گرفته توسط کاوشگر وویجر ۲ است که ۳۰ سال پیش به دست آمد.

اکنون و با مشخص شدن اینکه دو قمر ناشناخته دیگر در دو حلقه یعنی آلفا و بتا از مجموع ۱۳ حلقه اورانوس وجود دارد باز هم ارزش عملکرد کاوشگر وویجر ۲ به چشم می آید.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.