اورانوس ۲ قمر خود را پنهان کرده است

دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که احتمالا اورانوس دو قمر خود را در میان حلقه هایش پنهان کرده است. اورانوس ۲ قمر خود را پنهان کرده است

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از تک تایمز، دانشمندان داده های به دست آمده توسط فضاپیمای وویجر ۲ را که در سال ۱۹۸۶ در دنیای اکتشافات فضایی خبرساز شده بود بازبینی کرده و مورد تجزیه و تحلیل دوباره قرار داده اند.

آنها در خلال این بررسی ها متوجه دو قمر اورانوس شده اند که در حلقه های آن پنهان شده اند.

کنکاش دوباره در یافته های وویجر ۲ توسط دو تن از دانشمندان سیاره شناسی دانشگاه آیداهوو صورت گرفته است.

اورانوس سومین سیاره بزرگ منظومه شمسی محسوب می شود که تاکنون برای آن ۲۷ قمر شناسایی شده است و نکته جالب اینجاست که دو قمر تازه شناسایی شده در مقایسه با این ۲۷ قمر فاصله کمتری با اورانوس دارند.

همین فاصله اندک موجب شده که در حلقه های اورانوس شاهد الگوهای مواجی باشیم.

اورانوس به واسطه فاصله زیادی که از زمین دارد همواره با انبوهی از ناشناخته ها برای دانشمندان تصور می شده است و تقریبا می توان گفت تمامی آنچه که درباره این سیاره می دانیم نتیجه بررسیهای صورت گرفته توسط کاوشگر وویجر ۲ است که ۳۰ سال پیش به دست آمد.

اکنون و با مشخص شدن اینکه دو قمر ناشناخته دیگر در دو حلقه یعنی آلفا و بتا از مجموع ۱۳ حلقه اورانوس وجود دارد باز هم ارزش عملکرد کاوشگر وویجر ۲ به چشم می آید.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .