موتور "جونو" دچار نقص فنی شد

طی گزارشات به دست آمده از ناسا، فضاپیمای جونو ناسا در قسمت موتور دچار نقص فنی شده است. موتور "جونو" دچار نقص فنی شد

به گزارش ایسنا به نقل از Ars Technica، مشکل بوجود آمده هنوز نتوانسته بر عملکرد این فضاپیما تاثیری بگذارد اما اگر برطرف نشود، جونو ناچارا باید در ارتفاع کمتری در مدار حرکت کند.

برای فضاپیمای جونو ناسا، همه چیز به خوبی پیش می‌رفت تا اینکه در چهارم ژوئیه و حین گردش در مدار مشتری، پرتوهای رادیویی با این فضاپیما برخورد کرده و آن را دچار مشکل کرد. البته با تلاش مدیران این ماموریت و ارسال یک دستور به پروب رباتیک، این مشکل برطرف شد.

با توجه به اخبار منتشر شده از ناسا، دو دریچه چک هلیوم که نقش مهمی در فعالیت موتور اصلی فضاپیما بازی می‌کنند به درستی عمل نمی‌کند.

دریچه‌ها باید ظرف چند ثانیه باز شوند اما متاسفانه باز شدن آنها چندین دقیقه طول می‌کشد.

مدیر پروژه جونو در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا، اظهار کرد: ما قبل از حرکت و فعالسازی موتور اصلی این فضاپیما، نیاز به درک بهتری از این مشکل داریم.

این فضاپیما بر یک موتور اصلی Leros-۱b و سه پنل خورشیدی برای حفظ قدرت خود و کنترل مسیر اتکا دارد.

ناسا قصد داشت تا موتور اصلی Leros-۱b را چهارشنبه بعدی روشن کند.

هدف از روشن کردن این موتور آوردن جونو به یک دوره تناوب مداری کوتاه تر در اطراف غول گازی بود.

فضاپیمای جونو که در روز پنج اوت ۲۰۱۱ به فضا پرتاب شده، نمایشگر تلاش بزرگ بعدی ناسا برای آشکار ساختن اسرار بزرگترین سیاره منظومه شمسی است.

ناسا امیدوار است که جونو ۳۶ گردش را در طول ۲۰ ماه آینده به اتمام برساند

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.