ایستگاه بین المللی فضایی تصاویر ویدیویی دقیقی از کشورها ضبط می کند

ایستگاه فضایی بین المللی نیز در حال ضبط تصاویر ویدیویی دقیقی از رویدادها در نقاط مختلف روی زمین از جمله کشورهایی همچون کره شمالی است. ایستگاه بین المللی فضایی تصاویر ویدیویی دقیقی از کشورها ضبط می کند

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس الرت، دوربین Iris واقع در ایستگاه فضایی بین المللی در ۴۰۰ کیلومتری بالای زمین تصاویر بسیار دقیق و با کیفیتی را از رویدادهای روی زمین ضبط می کند. این تصاویر شامل کره شمالی و مناطق دیگری است که از نظر امنیتی تاکنون کاملا مخفی بوده اند.

دوربین Iris توسط شرکت UrtheCast در سال ۲۰۱۳ میلادی ساخته شد و در سال ۲۰۱۴ به ایستگاه فضایی بین المللی متصل شد.

ایستگاه بین المللی فضایی از فراز هر نقطه ای که عبور می کند، دوربین Iris با کیفیت حدود یک متر در هر پیکسل، از رویدادهای زمینی تصویر تهیه می کند. با این وضوح می توان برگ های انباشته روی هم یا سایه افراد را مشاهده کرد.

در ۳۰ می ۲۰۱۶ میلادی، ویدئویی با کیفیت ۴K توسط دوربینIris از پایتخت کره شمالی با جمعیت حدود ۳.۳ میلیون نفر ثبت شد که به تازگی نمایش داده شده است. اشیای بلند در این ویدئو به دلیل در حال حرکت بودن ایستگاه فضایی تغییر شکل داده اند که برای تهیه یک تصویر ثابت، یک نرم افزار تخصصی آن را اصلاح و ویرایش کرده است. سرعت ایستگاه فضایی حدود ۲۸ هزار و ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت است.

با این همه، ماهواره های نظامی جاسوسی می توانند تصاویر به مراتب دقیق تر و نزدیک تری را از سوژه های خود تهیه کنند. به واقع، چشمان زیادی از آسمان می توانند گوشی های همراه افراد را نیز چک کنند و شرکت های سازنده فناوری ها در حال لابی با دولت آمریکا هستند تا این تصاویر را در صورتی که منافاتی با مسایل امنیت ملی نداشته باشند، به متقاضیان آنها بفروشند.

نتایج کامل این گزارش در نشریه Business Insider منتشر شده است.

ایستگاه فضایی بین المللی محصول همکاری مشترک سازمان ناسا، سازمان فضایی روسیه، سازمان فضایی اروپا، سازمان فضایی ژاپن، و سازمان فضایی کانادا است و ۱۵ کشور در ساخت و تکمیل ان مشارکت دارند.

ایستگاه بین المللی فضایی به طور کلی شامل دو بخش است: بخش مداری روسی، و بخش مداری آمریکایی. فضاپیماهای کشورهای دیگر به یکی از این دو بخش متصل می شوند و همه فضانوردان بر اساس پیمان نامه های همکاری چندجانبه از این دو بخش استفاده می کنند.

ایستگاه فضایی بین المللی معمولاً با مخفف نام انگلیسی آن یعنی ISS نامیده می شود.